Mary Kay paletka

Ako posledná novinka, ktorú vám od Mary Kay predstavím je paletka. Táto paletka sa dá zakúpiť opäť v rôznych prevedeniach, tentokrát v dvoch. Mojim výberom sa však stala paletka Metro Modern


Vlastnosti
Objem: 3g
Spojenie metalických a matných tieňov
Sýtosť farby vydrží celý deň
Aplikuje sa ľahko a rovnomerne
Odtiene možno navzájom miešať a vrstviť
Vytvárajú luxusný, žiarivý dojem

Osobná skúsenosť
Toto rozhodovanie bolo pre mňa najťažšie. Vybrať si paletku City Sophisticate (s farbami ružová, fialová, zlatá a krémovo-sivá) alebo Metro Modern (s farbami zmavo modrá, čierna, biela a ružovo-zlatá). Obe paletky obsahujú nádherné farby. Napokon som sa však rozhodla pre Metro Modern a to kvôli mojej „šatníkovej využiteľnosti“. 

Cez jeseň mám modrú koženku, cez zimu čierne bundu, jeseň modrú softšelovú bundu a napokon cez leto môj šatník obsahuje najmä bielu, modrú a rôzne iné farby. (Čo sa týka druhej paletky, fialová a ružová farba nie je veľmi obsiahnutá v mojom šatníku). Navyše biela, rožovo-zlatá a čierna sa hodí ku všetkému a môžem ju teda použiť na ľubovoľnú príležitosť.
Čo sa týka farieb, sú naozaj krásne. Sú matné i trblietavé a ako som už spomínala, čierna, zlatí i biela sa dá použiť takmer všade.

Nanášanie je jednoduché, hlavne preto, že farba takmer okamžite chytá. Je výrazná a nemusím sa s tým hrať pol hodinku, kým si namaľujem oči. Farby sa dajú kombinovať, takže si pokojne môžem spraviť i viacfarebné líčenie bez toho, aby bolo vidieť prechody alebo by to vyzeralo neprirodzene.
Čo sa týka samotnej výdrže, vydrží celý deň a zostane rovnako sýta, ako pri aplikácií, čo je podľa mňa naozaj veľmi veľké plus.

Odmaľovávanie je taktiež veľmi jednoduché. Farba ide krásne dole a to iba s použitím odličovača a odličovacích tampónov.

Hodnotenie

Ako aj pri predchádzajúcich novinkách od Mary Kay, aj s touto novinkou som nadmieru spokojná. Preto je opäť moje hodnotenie 10/10

Menovky: ,