Môj salón krásy - účesy

Ak máte doma malú princeznú, určite sa jej takáto knižôčka so samými bonusmi bude páčiť.




Výzor
Kniha má veľmi pekný, detský vzhľad

Obsah
Staň sa módnou kaderníčkou a navrhni tie najúžasnejšie účesy!
Kombinuj strihy, farby, melíry či ozdoby a nájdi štýl, ktorý bude naozaj dokonalý a cool!
Tvoj salón krásy sa práve otvára, tak pozvi svoje kamošky a riadne to tam roztočte...

Osobná skúsenosť
Táto kniha pre malé krásky ma naozaj veľmi potešila aj napriek tomu, že už som trocha (dosť) väčšia.
Vždy som milovala (a ešte stále ma to drží), rôzne knihy ku ktorým sú nejaké bonusy v podobe využiteľných a tematických darčekov.

Táto kniha ponúka nie len zábavu v podobe darčekov, ale aj zábavu v podobe tvorenia vlastných účesov – ako kreslenie a vyfarbovanie obrázkovej knižky.

Myslím si, že je táto knižka naozaj super pre dievčatá školského a predškolského veku ale taktiež aj kaderníčky, ktoré sa musia naučiť kresliť účesy (toto je aspoň uľahčenie, keďže nemusia kresliť tvár).  
Čo sa týka samotného darčeku, ku knižke je pribalené veľmi praktické zrkadielko s kefou (ktoré sa okamžite stalo súčasťou mojej kabelky), 3 pramienky na predĺženie vlasov, 2 trblietavé gumičky do vlasov, gumička na drdol a napokon sponka s kvietkom.

Tieto „bonusy“ v podobe praktických vecí na tvorenie účesov sú kvalitné (čo ma dosť prekvapilo) a naozaj sa dajú aj využiť. Vlasy držia pokope a nezošmykujú sa z nich. Mňa osobne z tohto balíčka potešila najmä ružička a samozrejme kefa so zrkadielkom, ktoré určite budem veľmi často využívať.

Hodnotenie
Pre malé parádnice je táto kniha ako stvorená. Preto je moje hodnotenie 9/10


Týmto by som veľmi pekne chcela poďakovať kníhkupectvu Fragment, ktoré mi túto knihu ponúklo ako recenzný výtlačok. V prípade, že sa vám kniha zapáčila a chcete ju zakúpiť svojej malej princeznej, nájdete ju TU.

Menovky: ,