Multifunkčná guma

Tento multifunkčný gumový posilňovač by nemal chýbať žiadnemu milovníkovi športu.



VLASTNOSTI
Materiál: molitan, silikón
Rozmery: 36 x 11 cm
Farba: nie je možné špecifikovať, nechajte sa prekvapiť

VÝZOR
Ako som už spomínala, farbu nie je možné špecifikovať. Táto cvičná guma výzorom napodobňuje číslo „8“. Z každej strany, rovnako ako aj v strede je umiestnený molitan, na pohodlné uchopenie posilňovača, bez rôznych nepríjemných ošúchanín od gumy.

VYUŽITIE
Tento multifunkčný gumový posilňovať je ideálny tak pre posilnenie horných svalov ako aj dolných.

CVIČENIA
Horné končatiny: Postavte sa pevne oboma nohami na zem. Multifunkčnú gumu uchopte pevne oboma rukami vo vodorovnej polohe vo výške pŕs. Gumu ťahajte horizontálne do oboch strán. Napnite gumu čo najviac ako vám ide a postupne uvoľňujte. Tento cvik opakujte niekoľkokrát.

Horné končatiny: Postavte sa pevne oboma nohami na zem. Gumu uchopte zvislo za chrbtom tak, aby horná časť gumy bola vo výške ramena. Gumu ťahajte za sebou do oboch strán zvislým smerom. Tento cvik opakujte niekoľkokrát.

Dolné končatiny: Kľaknite si na zem do polohy tzv. psa. Oboma dlaňami sa oprite o zem, obe píšťaly (časť nohy) majte tiež na zemi . Gumu si navlečte cca do stredu šlapaje oboch nôh. Pomaly zdvíhajte jednu nohu tak, aby ste mali stále vystretý chrbát a druhá noha sa vám zo zeme nepohla. Pomaly vráťte nohu späť. Z druhou nohou urobte to isté. Tento cvik opakujte niekoľkokrát.

OSOBNÁ SKÚSENOSŤ
Kvalitnú a pevnú gumu za rozumnú cenu je veľmi ťažké zohnať. Preto som sa rozhodla objednať si jednu z postovnezdarma.cz, nakoľko mi na farbe nezáležalo a cena bola veľmi prijateľná.
Je vyrobená z pevného materiálu, molitanové úchopy perfektne sedia do ruky, nerežú.

S gumou cvičím najmä na ruky. Cvičenie s touto gumou je síce zo začiatku trocha náročné (ak sa snažíte ruky natiahnuť na doraz), ale výsledky sú takmer okamžité. Už po týždni, mesiaci som cítila a videla výsledky.

Ochabnuté svalstvo na rukách sa mi spevnilo a to aj v problematických partiách, ako je pre ženy biceps a triceps.

S gumou som ako športovkyňa veľmi spokojná, nakoľko mi pomohla vypracovať aj tie partie, ktoré som si bežným spôsobom nevedela vypracovať.

VÝHODY
·         Multifunkčná
·         Kvalitný materiál
·         Posilňuje svaly na dolných i horných končatinách
·         Úchopy nerežú

NEVÝHODY
·         Nemožno si vybrať farbu cvičiacej gumy


Menovky: ,