Na chvíľku sa zastavme

Opäť sa moje predvianočné pozeranie stránok naozaj vyplatilo a natrafila som na neskutočne krásny kúsok do bytu, pri ktorom som vedela že ho musím mať. Konkrétne som ho našla na stránke Feedo.sk




Vlastnosti
Rám na zavesenie
Celkový rozmer: 65 x 58 cm

Miesta na fotografie: 6
Rozmery fotografií:
1x 15x15 cm
2x 13x13 cm
3x 10x10 cm

Ak zvolíte tú správnu veľkosť fotografie, veľmi ľahko a jednoducho tento formát dokážete vložiť do rámu. To vám umožňuje i občasné menenie fotografií. Žiaľ, fotky i tak treba ostrihať tak, aby sa zmestili do srdiečkového rámu.

Rám na zavesenie sa síce o trocha ťažšie zavesuje, o to však pevnejšie drží. Preto sa nemusíte báť, že vám obraz spadne a rozbije sa. Súčasťou balenia je i klinček.


Osobná skúsenosť
Tento neuveriteľne romantický fotorám je vhodný tak na osobné využitie, ako aj darček pre niekoho druhého. (Dokonca je vhodný aj ako darček na svadbu.).

Ja osobne som si však tento fotorám nechala práve pre seba a dopriala som si predvianočný darček od seba pre seba.

Tento fotorám ma nesmierne oslovil, už len preto, že milujem srdiečka. Už dlhšiu dobu som hľadala nejaký srdiečkový rám, ktor by mi padol do oka. Napriek tomu, že sa takýchto srdiečkových rámov dá zohnať neúrekom, väčšina mi pripadala veľmi lacno, alebo boli veľmi nevýrazné (nakoľko mám v izbe bielu stenu), poprípade rám na zavesenie vyzeral veľmi pofiderne a bála som sa, že by sa mi skôr či neskôr fotorám rozbil. Až pokým som nenašla tento.

Výrazná červená farba oživuje fotografie, ale aj spomienky. Červená je skrátka neprehliadnuteľná, a tak sa človek, i keď možno nevedeomky, pozrie na tento fotorám. Práve vtedy si spomenie, čo mu je také cenné a čo je tak dôležité. Celý život sa náhlime za niečím, čo aj keď je k životu potrebné, človeku nič nedá. Sme otrokmi peňazí a obetujeme čas s rodinou len preto, aby sme mali o nejaké to euro viac. Neuvedomujeme si však, že nežijeme večne. A preto by sme mali každú svoju voľnú chvíľku tráviť s tými, čo sú nám najbližší. Niektorý už nie sú medzi nami a dali by sme čokoľvek za to, aby sme im mohli povedať ako ich máme radi.

Práve to bol dôvod, prečo som si zakúpila tento rám. Človek je častokrát tak veľmi zaneprázdnený prácou či školou, že si neuvedomuje, čo je v živote to najcennejšie. Pri pohľade na tento rám si na to však určite spomeniem a donúti ma zastaviť sa, pouvažovať a spomenúť si na tých, na ktorých mi najviac záleží. A aj jeden telefónat alebo jedna SMS-ka dokáže potešiť.

Ruku na srdce. Kedy sme naposledy povedali svojim rodičom, dlhoročnému priateľovi či niekom, na kom nám naozaj záleží "mám ťa rád?". Kedy sme ich naposledy prekvapili niečím jednoduchým, dostupným no zároveň ich to potešilo? (napr. napečením koláča). Ak si človek dva takéto otázky, veľmi rýchlo príde väčšina z nás na to, že ľudí, ktorých tak veľmi ľúbime zanedbávame. A ja som sa rozhodla ísť za svojim srdcom.

Radšej budem každý deň telefonovať či písať SMSky ľuďom, na ktorých mi naozaj záleží a tešiť ich maličkosťami, ako si jedného dňa vyčítať, že som sa im mala venovať viac. 


Menovky: , ,