Nákup na notino.sk (4/5)

Pokračovaním nákupu na notino.sk je ústna voda a Kallos maska



Listerine StayWhite
Popis tejto ústnej vody
Kozmetika Listerine | Listerine - komplexná starostlivosť o ústnu dutinu. Listerine, značka produktov pre kompletnú starostlivosť o ústnu dutinu, je pomenovaná po anglickom lekárovi Josephovi Listerovi, ktorý spôsobil prevrat pri chirurgických operáciách objavom a presadzovaním antisepsy, sterilných operácií a sterilizácie chirurgických nástrojov. Značka Listerine bola na samom začiatku dezinfekcie a od roku 1920 sa ako prvá profilovala na značku ústnej vody, ktorá odstraňuje zápach z úst.
História značky Listerine sa ale píše už od roku 1879, kedy doktor Lawrence objavil pôvodné základné zloženie s antiseptickým účinkom. Od roku 1895 začali jeho objav používať aj zubári, ktorí zistili, že sa dá použiť aj proti baktériám v ústach. Postupne sa Listerine stal priekopníkom a súčasne synonymom boja proti zápachu z úst. Dnes značku Listerine vlastní americký farmaceutický gigant Johnson & Johnson, ktorého produkty sa predávajú vo viac ako 175 krajinách sveta.
Produkty Listerine ponúkajú revolučné riešenie v boji proti baktériám v ústach. Antiseptická ústna voda Listerine dokáže zničiť až 99 % baktérií, ktoré spôsobujú zubný povlak a tým problémy s ďasnami. Ponuka značky Listerine je ale oveľa širšia a ponúka špecializované riešenia pre rôzne problémy či priania zákazníkov. Sortiment ústnych vôd ponúka produkty zamerané na ochranu zubnej skloviny a ďasien, na podporu belosti zubov, proti zubnému kazu či špeciálne ústne vody pre deti. Ochrana proti baktériám a zápachu z úst je samozrejmosťou značky Listerine.
Ústne vody Listerine spoľahlivo zlikvidujú baktérie, ktorých by ste sa jednoduchým použitím zubnej kefky nezbavili, a chráni tak zdravie vašej ústnej dutiny. Navyše ponúka širokú škálu ďalších účinkov, ktoré vám pomôžu získať a udržať si krásny úsmev.
Osobná skúsenosť
Túto ústnu pastu používam 2x denne a hoc mi zuby nebieli, aspoň zostávajú rovnakej farby. Pasta má príjemnú chuť a jemne štípe v ústach. Vždy mi po nej zostáva svieži dych.
My osobne sme si zakúpili dve balenia tejto 500ml ústnej vody.

Cena: Na parfums.sk nájdete 500ml balenia, ktoré stojí 3,80€, ale taktiež je v ponuke aj menšie 250ml balenie za 2,80€.

KallosKJMN maska s keratínom
Popis tejto masky:
KALLOS maska na vlasy KERATIN
Maska s keratínom a mliečnym proteínom.
Maska je vhodná na suché, lámavé a chemicky namáhané vlasy.
Vďaka regeneračným schopnostiam aktívnych látok maska obnovuje prirodzenú štruktúru vlasov.
Vyživuje, chráni a posilňuje suché, lámavé vlasy. Pri pravidelnom používaní budú vlasy jemné, ľahko rozčesateľné a krásne lesklé.
Návod na použitie:
Masku naneste na umyté vlasy a nechajte pôsobiť  5 - 10 minút a potom dôkladne opláchnite.

Osobná skúsenosť
Ja osobne túto masku používam výhradne len na vlasové zábaly, ktoré si robím cca 1x za mesiac. Hoc obsahuje všetky vitamíny a potrebné látky, ktoré sú pre vlasy prospešné, obsahujú množstvo chemikálií a to ja veľmi nerada robím mojim vlasom. Preto ju používam len raz mesačne a myslím si, že to aj úplne stačí.

Ja osobne som si kúpila jedno 1000ml balenie

Cena: 1000 ml balenie stojí 2,70€ a 250 ml balenie stojí 1,50€

Poznáte tieto prípravky? Skúšali ste už túto keratínovú masku alebo Listerine ústnu vodu? Ak áno, čo na ňu hovoríte?



Menovky: ,