November challenge - krásna i cez zimu

Na mesiac november som si pre vás pripravila opäť ďalší z mojich challengov a nakoľko viem, že budem mať tento mesiac veľa učenia a zároveň chcem challenge i dodržať, tento mesiac bude o čosi jednoduchší.



O čom bude tento novembrový challenge?
Asi každý vysokoškolák sa v novembri sústredí najmä na učenie sa na zápočty a zabúda na svoju pleť či pokožku. Zima je však jedno z najťažších období pre pleť, keďže je vystavovaná naozaj veľmi zlým podmienkam v dôsledku počasia.

A keďže sa zima nepekne prejavuje i na mne (ruky i pery mám veľmi popraskané, navyše ma potom ruky i veľmi bolia), rozhodla som sa pre taký ľahší challenge, každodenné natieranie rúk i pier balzamom.

Prečo som si vybrala práve tento challenge?
Ako som už spomínala, cez leto mám veľmi veľké problémy s popraskanými rukami a perami. Nenapadlo ma však (alebo aj keď napadlo, moja zábudlivosť a lenivosť mi to nedovolila), a tak som sa rozhodla tento rok vyskúšať predchádzať popraskaniu.

Kým ešte nemám popraskané pery a ani ruky, začnem si ich krémovať popr. balzamovať a uvidíme, čo to spraví. Či budú moje pery rovnako popraskané a moje ruky rovnako citlivé na akúkoľvek zmenu, alebo sa to bude dať prežiť, poprípade sa mi tieto problémy ani nedostavia.

Challenge v mojom podaní
V tomto mesiaci teda budem používať dva produkty a to balzam na pery a krém na ruky, podľa vlastného výberu a uvidíme, čo z toho bude.

Na tento challenge som si zvolila nasledovné produkty:
Balzam na pery DermacolLove, ktorý nie len že hydratuje pery, ale aj farbí. (Takže tu mám niečo ako 2 v 1)
A ako druhým výrobkom je krémna ruky od Mary Kay. Tento krém je vhodný pre všetky typy pokožky, takže sa nemusím báť, že mi nesadne k pokožke.

Prečo práve takto a prečo práve tieto produkty?
Ako som už spomínala, v mesiaci november sa budem zaoberať najmä učením sa na zápočty (pre tých, čo nevedia čo je to zápočet: je to niečo ako test, ktorý ak nespravím, nebudem môcť ísť k písomke a tým pádom si musím preniesť predmet do druhého roka).

Avšak s týmito challenge-ami nechcem i tak prestať a preto som sa rozhodla dať si ľahšiu úlohu a aspoň takto trocha pomôcť svojej pleti.

Nakoľko moje ruky cez zimu veľmi trpia a celé mi popraskajú (a samozrejme ma i dosť štípu), rozhodla som sa niečo s tým skúsiť urobiť ešte predtým, ako ma začnú bolieť ruky.
Čo sa týka pier, tam to mám podobne. Moje pery cez zimu dosť popraskajú a napriek tomu, že ma nebolia, nevyzerá to veľmi príťažlivo.

Práve preto som sa konečne rozhodla spraviť s tým niečo a uvidíme, ako to dopadne.

Kedy napíšem výsledok – výsledný efekt?
Ako obvykle, výsledok sa dozviete cca o mesiac, aby som mala čas vyskúšať a aj pravdivo zhodnotiť, či to malo nejaký účinok a či ten účinok vôbec stál za to. Môj očakávaný výsledok je, že mi pery a ani ruky nepopraskajú, a ak aj áno (čo sa týka rúk), tak ma nebudú bolieť.


Výsledok sa teda dozviete niekedy v decembri.

Menovky: ,