November na notino.sk je jednoznačne bohatý

A napokon ďalšie – z mojej strany už posledné akcie, ktoré vám notino.sk pripravilo na november.


V tomto článku prvá akcia sa bude týkať mojej veľmi obľúbenej značky Mixa
Názov akcie: Využite mimoriadnu zľavu 25% !
Trvanie akcie: Akcia prebieha od 16. 11. 2015 do 30. 11. 2015
Pár slov o akcií: Na všetky produkty  značky Mixa  máme do konca novembra zľavu 25%! Stačí si vybrať akékoľvek produkty  Mixa  a v nákupnom košíku do kolónky pre uplatnenie zľavy zadať kód kupónu 25mix a zľava sa vám automaticky odpočíta.
Osobné hodnotenie: Značku Mixa mám naozaj veľmi rada. Niet sa teda čo diviť, že mi táto zľava naozaj padla do oka a myslím si, že nie len mne. Veľmi sa mi páči, že táto akcia platí na ľubovoľné produkty tejto značky, pretože nemám veľmi rada, ak si musím vyberať len z určitého obmedzenia. Taktiež sa mi na tejto akcií páči, že nie je cenovo ohraničená, a teda je jedno, či si kúpim produkt za 5€ alebo prodkuty za 50€, zakaždým dostanem zľavu J Asi aj preto zľava trvá len 14 dní.

Ďalšou akciou, ktorá vás možno zaujme sa týka mladistvého vzhľadu
Názov akcie: Dodajte vašej pleti mladistvý vzhľad
Trvanie akcie: Akcia prebieha od 16.11.2015 do vypredania zásob.
Zopár slov o akcií: Vyskúšajte novú kolekciu starostlivosti o pleť od Vichy! Produkty Vichy Neovadiol Compensating Complex  špeciálne vyvinuté pre ženy v období menopauzy, kedy aj ich pleť potrebuje špeciálnu starostlivosť. Kúpte si akýkoľvek produkt z tejto kolekcie a dostanete od nás ako darček minisérum s okamžitým účinkom Vichy Neovadiol Compensating Complex 3 ml ZADARMO!
Osobné hodnotenie: Nakoľko mám ešte len 21rokov, táto akcia sa mňa netýka. V každom prípade ženy, v období menopauzy, ktoré majú radi túto značku ju určite ocenia.

Predposlednou akciou, ktorú vám predstavím je opäť % zľava
Názov akcie: Zdravé vlasy a nechty so zľavou 10%!
Trvanie akcie: Akcia prebieha od 18.11.2015 do 13.12.2015
Zopár slov o akcií: Urobte niečo pre svoje vlasy a nechty! Vyskúšajte niektorú z našej ponuky ozdravovacích kúr na vlasy Donna HAIR alebo na nechty DonnaNAILS - teraz so zľavou 10 %. Akcia platí iba dva týždne alebo do vypredania, tak objednávajte ihneď!
Osobné hodnotenie: Priznám sa, že túto značku nepoznám. V každom prípade ozdravovacie kúry na vlasy mám naozaj veľmi rada a preto by som nemala problém zapojiť sa do tejto akcie. V každom prípade by som túto zľavu ja určite využila len na vlasy.

Ako poslednú a pre mňa najatraktívnejšiu (i keď nekozmetickú) zľavu považujem túto.
Názov akcie: Prevoňajte svoj domov!
Trvanie akcie: Akcia prebieha od 18.11.2015 do vypredania zásob.
Zopár slov o akcií: Blížia sa Vianoce a je čas navodiť si doma predvianočnú pohodu. Kúpte si akúkoľvelk dvojicu sviečok Glade a ako darček od nás dostanete sadu čajov ZADARMO.
Osobné hodnotenie: U nás doma sa veľmi často pália sviečky a to najmä cez Vianočné a zimné obdobie Moja mamina miluje sviečky a ja zasa milujem čaj :D A ešte k tomu Pickwick je moja najobľúbenejšia značka, ktorá ma vždy dokáže okúzliť chutnými kombináciami. Po tejto akcií rozhodne siahnem.




Menovky: , ,