Október challenge - výsledok

V mesiaci október som sa zapojila do môjho veľmi zaujímavého challenge-u, ktorý bol pre mňa naozaj výnimočný.

Tento challange bol zaujímavý najmä tým, že som sa zamerala na kurz líčenia alebo iné ľubovoľné skrášlenie, od čoho sa odvíjali aj ďalšie 2 časti challenge-u.

Zopakujme si
Tento challenge bol zaujímavý najmä tým, že som si dala „predsavzatie“ prihlásiť sa na kurz líčenia alebo sa aspoň zúčastniť nejakého líčenia. Taktiež som si „musela“ kúpiť aspoň jednu dekoratívnu kozmetiku a v neposlednom rade pridať aspoň jeden outfit alebo líčenie.
1.       Kurz líčenia alebo iné ľubovoľné skrášlenie
2.       Zakúpenie aspoň jedného produktu z rady dekoratívnej kozmetiky
3.       Napísať aspoň jeden outfit alebo líčenie

Začiatky
Čo sa týka prvej časti (samotného kurzu). Hneď po napísaní challenge-u som si objednala termín na kurz líčenia. To bolo to prvé, čo som musela spraviť a od čoho sa následne odvíjali aj ostatné veci.

Zhrešila som?
Tento challenge ma naozaj veľmi nadchol a preto som nemala ani najmenší dôvod zhrešiť. Najväčším problémom bolo vybrať si spomedzi širokej škály dekoratívnej kozmetiky len 1-2 unikátne kúsky.

Ako sa môj challenge vyvíjal?
Keď už prišiel deň D, a teda deň, kedy som sa mala zúčastniť samotného kurzu, takmer som zmeškala vlak, našťastie som ho ale stihla a teda som sa dostala do mesta, kde sa kurz konal. Potom som nevedela nájsť samotnú budovu, kde bol kurz a myslela som si, že to už-už vzdám (moje orientačné schopnosti sú samozrejme „výnimočné“) a jedna teta mi poradila, kde nájdem budovu. Napokon som sa konečne dostala na kurz.

Samotný kurz bol veľmi zaujímavý. Naučila som sa rôzne techniky líčenia, ktoré som si mohla na sebe vyskúšať a inštruktorka mi zároveň ukázala, aké robím chyby, poprípade mi poradila a dala mi i tipy, aby moje líčenie vyzeralo lepšie, žiarivejšie a aby som bola oveľa oveľa krajšia. Z kurzu som odchádzala plná nadšenia a spokojnosti.

Ako si však môžete všimnúť moje body októbrového challenge-u, samotné absolvovanie kurzu nestačí a preto som si „musela“ zakúpiť i nejakú tu dekoratívnu kozmetiku. Bolo naozaj ťažké nevykúpiť celý obchod a napokon som sa rozhodla pre ceruzkuna peryleskna pery, ktoré som si ale zakúpila cez notino.sk a tak som sa vyhla „nepríjemnosti“, že by sa v AVON katalógu nenachádzala.
Konečné vytvorenie outfitu/líčenia už bolo naozaj jednoduché.

„Chybičky krásy“
Na chybyčku krásy som pri tomto challenge našťastie nenatrafila. Kurz bol naozaj veľmi výnimočný a veľmi sa mi páčil s dekoratívnou kozmetikou som nadmieru spokojná a so samotným líčením taktiež.

Odporúčala by som tento challenge?
Určite áno. Myslím si, že zúčastniť sa kurzu líčenia je naozaj nezabudnuteľná skúsenosť a hlavne je to veľmi dobré v dôsledku každodenného líčenia ale aj niečoho „špeciálneho“.

Konečný výsledok
S kurzom som naozaj nadmieru spokojná. Dozvedela som sa tam množstvo zajímavých tipov a trikov, ktoré som doposiaľ nepoznala a konečne ma niekto naučil používať ceruzku na oči. Nákup kozmetiky mi urobí vždy veľkú radosť, takže tomu nie je čo vytknúť a spravenie samotného outfitu/líčenia je už naozaj len maličkosť. Takže musím povedať, že som naozaj veľmi spokojná.


Menovky: ,