Pančuchy s make-up efektom

Ja osobne mám veľmi veľký problém s nepravidelným opálením alebo skôr s tým, že sa mi nohy nikdy nevedia opáliť. Je to spôsobené zrejme tým, že nemám rada opaľovanie a pri mojej chôdzi i keď v kraťasoch ma slnko nestihne opáliť.




Nejak ma to proste už omrzelo a keď som našla „pančušky s make-up efektom“, veľmi ma to oslovilo.

Popis produktu
Inovatívne pančuchové nohavice 12DEN s make-up efektom. Perfektná kombinácia matujicího vlákna a make-up efektu kryje drobné nedokonalosti pokožky a dodáva perfektný vzhľad nahých nôh.

Osobná skúsenosť
Ako som už napísala vyššie, nebaví ma už vyzerať ako klaun a navyše mám dosť bledú pokožku, takže sa potom hanbím nosiť šaty (keď mám ruky tmavšie a nohy biele ako stena).

Ja osobne som veľmi vďačná za to, že sú na výber dve farby – tmavšia a bledšia. Ja som si samozrejme vybrala bledšiu a nevedela som sa dočkať výsledku. Osobne neverím na takéto veci, ale aj tak som potrebovala nejaké silonky na blížiaci sa ples a tak som vyskúšala siahnuť po týchto (moju peňaženku to už nezabije).

V každom prípade ma výsledok naozaj veľmi potešil. Je samozrejmé, že odtieň mojej nohy v pančuškách nie je 100% rovnaký ako odtieň mojej ruky, ale určite je to oveľa, oveľa lepšie teraz, ako to bolo bez nich.

Ako si môžete všimnúť aj vy na obrázku, ten výsledok je naozaj neporovnateľný.
V každom prípade som s pančuškami nadmieru spokojná a budem ich nosiť na každú takúto akciu dovtedy, dokým ešte budú slúžiť.

Sú veľmi pohodlné, výber veľkosti je naozaj bezproblémový (vďaka veľkostnej tabuľke) a samozrejme farba, ktorú sľubuje je aj naozaj taká, ako má byť. Cítim sa v nich krásna a sexy a to je podľa mňa to najpodstatnejšie.

Zhrnutie
Pančuchy vydržia celý deň
+ Prispôsobia sa farbe pokožky
+ Kryje drobné farebné nedokonalosti
+ Nohy v nich vyzerajú perfektne
+ Sú veľmi jemné 
- Sú veľmi jemné (v dôsledku toho sa ľahšie zachytia)





Menovky: ,