Roztomilý tučniačik

Dnes som sa rozhodla troška sa vám pochváliť. Nechválim sa síce často, no tento darček "odo mňa pre mňa" k meninám mi vyčaroval úsmev na tvári. A aj keď som si ho sama objednala, ani vo sne som neočakávala, že by mi dokonca prišiel v deň mojich menín a bol 100 x lepší, ako som predpokladala. Hovorím o roztomilom a hlavne praktickom plyšákovi.


Základné vlastnosti
Napájanie: 2x
Spotreba: 0,2 W
1x LED

Popis plyšového tučniačika
Milé a rozkošné plyšové zvieratko - tučniačik Paula nie je len roztomilou hračkou, ale i praktickou pomôckou pre deti. Tento tučniačik má v sebe integrované funkcie a to svetielko i 3 uspávanky. Výhodou je i funkcia automatického vypnutia po 10 minútach. Funkcia uspávanky sa aktivuje stlačením ľavej nohy a svetielko stlačením bruška.

Tento roztomilý plyšák pomôže zaspať vašim deťom a zároveň skvalitní ich spánok.

Osobná skúsenosť
Najväčším prekvapením na celom tomto balíku bolo to, že mi prišiel v deň mojich narodenín. Veľmi ma to potešilo a zároveň to bolo také neočakávané prekvapenie. Vedela som, že mi balíček príde, no netušila som, že v deň mojich menín. Bolo to také veľmi príjemné.

Už od detstva sa mi páčili plyšáky, ktorý svietili. Od detstva,... teda, od čias, kedy ich začali vyrábať. Ako som už spomínala, ako dieťa som vždy chcela takéhoto plyšáka so svetielkom, či hudbou (ktoré ale v tej dobe ešte veľmi neboli). A aj keď mám teraz 21 rokov, splnila som si taký malý-veľký detský sen - a určite tento plyšák bude jedného dňa tešiť aj moje deti.


Je to veľmi roztomilé svetielko, ktoré dokáže urobiť veľmi príjemnú atmosféru a samozrejme, pre deti je ideálny nie len ako hračka, ale aj ako nočné svetielko, aby sa nebálo tmy. Hoc sa nebojím tmy, veľmi sa mi páčil tento nápad. Častokrát ma v noci niečo napadne a neviem zaspať dovtedy, dokým sa nepostavím a nejdem to spraviť (či už je to nejaký nevybavený e-mail, domáca úloha alebo len myšlienky na minulosť). V takomto prípade si môžem zapnúť toto malé svetielko aby som sa o nič nepotkla. Toto svetielko využívam aj v prípade, že chcem ísť na záchod a potrebujem si zapnúť svetlo z hocijakého dôvodu. Je to veľmi praktické, nakoľko urobí dostatočné svetlo, no zároveň nezobudí moju sestru (v prípade, že máte dieťatko, nezobudí vášho manžela, manželku alebo kohokoľvek iného, kto je s vami v izbe). Čo sa týka uspávaniek, veľmi sa mi páčia tieto 3 melódie. Jednu som počúvala ako malé dieťa pred spaním, a tak sa mi okamžite vryla do pamäte. Táto jedna pieseň je pre mňa tou NAJ (hlavne kvôli krásnym spomienkam na detstvo), v každom prípade sú ale aj ostatné 2 skladby veľmi pekné.

A aby toho nebolo málo, pinguin je zimné zviera a keďže tu za chvíľku máme Vianoce, určite je to ideálny darček aj pod vianočný stromček. Najmä pre deti, ktoré milujú zvieratká a plyšákov.

 Zhrnutie

+ rôzne motívy
+ batérie sú súčasťou balenia
+ možnosť výmeny bateriek
+ 3 druhy uspávaniek
+ uspávanku je možné kedykoľvek zastaviť
+ po zastavení uspávanky a opätovnom spustení sa spustí iná uspávanka
+ tieto 3 uspávanky určite pozná každý
+ automatické vypnutie po 10 minutách
+ svetlo je možné vypnúť alebo sa automaticky po 10 minútach vypne
+ svetlo jemne svieti, takže nezobudí ostatných
+ deti sa vďaka nemu nebudú báť tmy
- uspávanky sa nedajú priamo prepínať (predošlá sa zastaví a po opätovnom stlačení sa spustí ďalšia)
- po zastavení pesničky sa nedá spustiť opäť tá istá pesnička, automaticky sa po opätovnom spustení pustí po nej nasledujúca


Menovky: ,