Tip na vianočné darčeky - kozmetika pre dievčatá

Kozmetika aj pod vianočným stromčekom? Prečo nie. 
Dievčatá sa už od malička snažia podobať na svoje matky či obľúbené celebrity. Chcú sa maľovať, lakovať si nechcty, voňavkovať sa. Chcú sa podobať na svoje veľké vzory nie len povahou, ale hlavne výzorovo.


Preto si myslím, že darček v podobe nejakej disney sady určite nie je zlým darčekom. Neničí detskú pokožku je jemná a citlivá a hlavne šetrná k jemnej destkej pokožke.


1.       Disney Princess
Každé dievča má svoju obľúbenú rozprávku, alebo obľúbenú hračku. Ale nepoznám ani jedno dievčatko, ktoré by nechcelo byť princeznou. Neviete ktorú má najradšej? Čo takto všetky? Táto darčeková sada obsahuje detskú šperkovnicu na šperky, ktorú určite potešia naše malé parádnice a 8 balzamov na pery (každý s inou hlavnou hrdinkou). Šperkovnica rovnako ako aj celá sada je v nádychu ružovej farby, čo je obľúbená farba našich malých princezien.


Balzamy sú z tých najznámejších rozprávok, ako je Kráska a zviera, Malá morská víla (Ariella), Snehulienka, Aladin, Popoluška ale aj Ruženka

Chcete byť tá, ktorá sa zobudí na bozk svojho princa? Snehulienkou, ktorú prebudí z tvrdého spánku iba bozk z pravej lásky?
Ariel – malou morskou vílou, ktorá sa zamiluje do človeka, čo jej otec nepodporuje avšak nakoniec je láska silnejšia?
Starou známou Popoluškou, ktorá musí bývať so svojou macochou a jej dvoma dcérami a robiť im slúžku až dokým sa nespozná s princom a nestratí svoju sklenenú črievičku? Ktorá sa z „upratovačky“ razom zmení na princeznú?

2.       Barbie
Každý vie, že dievčatá milujú i Barbíny. Práve preto som ako TOP 2 vybrala túto Barbie sadu, ktorá obsahuje toaletnú vodu a desiatový box, ktorý môžu dievčatá využívať každý školský deň. Táto sada je v nádychu červenej farby a desiatový box má srdiečkový tvar.


Dievčatá majú už od malička radi barbíny s ktorými sa už neustále hrajú, ktoré si porovnávajú a dokonca vymieňajú. Sú to ich „módne ikony“ na ktoré sa chce podobať každé malé dievča. Nezáleží na tom v ktorej generácií sme vyrastali, určite poznáme Barbíny, ktoré nikdy nezaniknú.

A čo viac, Barbie je po novom i v animovanej podobe a to v niekoľkých častiach a príbehoch. Tieto rozprávky sú medzi dievčatami čoraz populárnejšie a ak je aj vaše dievčatko zamilované do týchto rozprávok, rozhodne touto sadou nič nepokazíte.

3.         Minnie Mouse
A napokon jedna nadčasová rozprávka: Mickey Mouse s jeho Minnie, ktorá zasiahla srdce nejedného dieťaťa bez ohľadu na jeho generáciu či vek. Táto rozprávka je na svete už viac ako 100 rokov a stále je veľmi populárna medzi deťmi i dospelými. Pri tejto rozprávke sa nám vynárajú myšlienky na naše detstvo.



Táto sada obsahuje 8 balzamov na pery s motívom Mickey Mouse a jeho kamaráti.

Na balzamoch je vyobrazená Minnie alebo jej najlepšia kamarátka Daisy. Každý balzam má zároveň inú príchuť.


Ja osobne by som pre moju malú sesternicu vybrala Disney Princess sadu, nakoľko je veľká milovníčka Popolušky a každý deň sa hrá na to, aké by to bolo byť princeznou.

Menovky: ,