Úspešný boj proti akné

Dnešný článok privítajú najbe tie z vás, ktoré ešte stále trápi akné. Viem, že to nie je príjemné a keď som dostala možnosť vyskúšať sadu Acne Invisible, okamžite som po nej siahla.


SĽUBOVNÉ ÚČINKY
napomáha rýchlejšiemu hojeniu akné

Táto tecnológia však nie je účínná len pri akné. Zároveň bojuje proti jazvám, ktoré môžu po akné vzniknúť, bráni prieniku nečitôt do pokožky a je možné aplikovať tento systém cez noc i deň. Nevysušuje pokožku a je vhodný pre všetky typy pleti.

Obsah setu:
HA gel (čierna tuba)
Zneviditeľňujúci krém (biela tuba)
plošné nanovláknová starostlivosť (rôzne veľosti)

Osobná skúsenosť
Priznám sa, že som k takýmto veciam dosť skeptická a nejak tomu neverím Nejaký papierik by mi mal pomôcť? To určite nie,... No rozhodla som sa neodvrávať a vyskúšať.

Aplikácia je veľmi jednoduchá. Najprv nanesiete čierny HA gel, následne priložíte na akné plošnú starostlivosť tak, aby sa vám papierik odlepil a potom nanesiete zneviditeľňujúci krém. Samozrejmosťou však je, že pred aplikáciou je potrebné vyčistiť pleť od nečistôt.

Efekt tohto zneviditeľňujúceho krému je sice dosť veľký, avšak i tak je nanovlákno trocha vidieť, a preto túto metódu používam najmä cez noc. Teda, naniesla som nanovlákno a išla som spať.

Keď som sa ráno prebudila, bola som veľmi prekvapená. Na môj veru, akné nebolo až tak výrazné ako v predchádzajúci deň, čo ma naozaj veľmi potešilo. Je jasné, že nemôžem čakať zázraky na počkanie a že odrazu sa mi nebude vytvárať akné, no určite je toto spoľahlivá metóda, ktorá mi pomohla zbaviť sa akné a to oveľa, oveľa rýchlejšie. Takže som nadmieru spokojná. Sľubované účinky splnil a som rada, že som to vyskúšala.

A ak aj vás trápi akné, čo nevidieť si môžete o tento set zasúťažiť.



Menovky: ,