Vankúš v tvare dreva

Ak máte radi prírodný materiál, určite vás poteší tento vtipný a zároveň veľmi originálny darček, ktorý som našla na postovnezdarma.cz, pohodlný vankúš v tvare dreveného polena. Tento vankúš ma veľmi oslovil, pretože som už nejaký ten čas hľadala niečo nové na záhradu, a hlavne aby to nezničilo tú atmosféru dreva. Ak však hľadáte niečo v upravenej podobe dreva, môžete siahnut po tomto vankúši: http://postovnezdarma.cz/polstar-ve-tvaru-kusu-dreva




Vlastnosti
Materiál: elastan, polystyrenové guličky
Dĺžka: cca 37 cm
Priemer: cca 17 cm
Hmotnosť: cca 177g 
Balenie obsahuje 1 vankúš

Osobná skúsenosť
Dodávka bola naozaj veľmi rýchla. Po nejakých dvoch týždňoch som mala vankúš už doma. 

Ja osobne mám naozaj veľmi rada prírodné veci a tento vankúš ma naozaj veľmi oslovil. Milujem drevo, a tak niet sa čo diviť, že ma aj tento vankúš naozaj veľmi oslovil.

Takmer okamžite som si ho vedela predstaviť u nás na záhrade, kde máme postavenú drevennú chatu, a tak sa nám tam naozaj hodí. Vyzerá veľmi pekne, elegantne a prírodne. 

Je veľmi pohodlný a aj vzhľadom sa naozaj podobá na kus dreva. Hmotsnoťou je veľmi ľahký, takže sa ho dá pohodlne prenášať kamkoľvek, napríklad aj na cesty. Čo sa týka samotnej výplne, guličky sa nespájajú a ani nič podobné, takže je naozaj pohodlný i bez každodenného vytriasania či iného ošetrenia. 

Čo sa týka samotných rozmerov, mohol by byť vankúš o čosi dlhší no v každom prípade je tak akurát, takže ani s týmto rozmerom nie je problém.

Určite je vhodný aj stolárovi či človeku, ktorý má naozaj veľmi rád drevo. Je to veľmi vtipný a originálny darček a určite si môžete byť istý, že takétho niečo nemá každý doma. A myslím sí, že takýto darček určite poteší.

VÝHODY
originalita
design (veľmi sa mi páči prírodný design tohto vankúša)
pohodlnosť
veľmi ľahký
vo výplni sa netvoria chuchvalce

NEVÝHODY
cena
trocha tmavšia farba, ako je na obrázku (avšak stále vyzerá veľmi prírodne)

Menovky: ,