Voňavá sada za super cenu

Prichádzajú Vianoce a s tým sú úzko spojené aj rôzne Vianočné balíčky. Ja osobne milujem tieto Vianočné balíčky a práve preto som sa rozhodla jeden balíček hneď aj zakúpiť. Tento balíček, ktorý som si zakúpila na parfemy-elnino.sk stál iba 8,11€ a obsahuje 4 veci.


Obsah balíčka
Toaletná voda Coty L´Aimant Edt 30ml
Deosprey Coty L´Aimant Edt 75 ml
Telový púder Coty L´Aimant Edt 100 ml
Kozmetická taštička

Osobná skúsenosť
Cena tohto balíčka sa mi naozaj veľmi páči. Balíček je naozaj veľmi lacný a po prepočte to vychádza na cca 2€ na jeden produkt.

Toaletná voda 
Čo sa týka vône týchto produktov, rovnako ako aj toaletnej vody,  vôňa sa mi veľmi páči. A to aj napriek tomu, že sa recenzie na túto vôňu veľmi rozchádzajú. Aj keď je táto vôňa výrazná a silnejšia, ako obyčajné toaletné vody napr. Adidas, vôňa je veľmi špecifická a mňa oslovila.

Hlava: Broskyňa, Jahoda, Bergamon
Srdce: Vanilka, Jazmín, Ylang Ylang, Ruža
Základ: Vetiver, Santálové drevo

Z tejto vône stačí naozaj pár stretknutí, nakoľko je dosť silná a ťažká. Pripomína mi niečo medzi starými parfémami a novými sviežimi vôňami. Povedala by som, že to je kompromis medzi starým a novým a celkom sa i podaril. Táto vôňa je dosť špecifická a ani ju veľmi neviem popísať, čo mi pripomína. Povedala by som, že mi najviac pripomína tie stará detské časy, kedy okolo mňa boli samé dámy so silnými parfémamy. V dnešnej dobe sa parfémy pomaly vytrácajú a nahradzujú ich rôzne slabé a sladké toaletné vody. Po určitom čase sa ale táto vôňa mení na jemnejšiu a vonia trocha sladšie.

Táto toaletná voda vydrží cca 2-4 hodinky, avšak stačí naozaj len pár streknutí na to, aby ju bolo cítiť.


Deospray
Ja osobne mám veľmi rada, ak Deosprey a Toaletná voda je rovnakej vône, takže som s týmto spokojná. Ako som už spomínala, vôňa je veľmi príjemná a čo sa týka samotnej aplikácie, taktiež je veľmi jednoduchá. Tento deodorant, ako to už zo samotného názvu vyplýva (aj keď to na fotke nie je vidieť) je v spreji. Ja osobne mám oveľa radšej deodoranty v spreji, ako tuhé dezodoranty.

Vôňa tohto deospreju nie je až tak silná, ako toaletná voda. Zároveň sa mi zdá, že je vôňa trocha nevýrazná, čo ma aj celkom mrzí. V každom prípade sa aplikuje veľmi ľahko a za veľké plus považujem aj to, že nezanecháva škvrny.

Telový púder
Telový púder je veľmi ľahký. Ja síce telové púdre nepoužívam, no v rodine sa určite zíde.  Ak by ste ho však nevedeli využiť ani v rodine, môžete ho zabaliť do nejakého darčekového balíčka, kde obdarovaný takýto telový púder ocení. 

Nakoľko však telové púdre nie sú veľmi bežné, rozhodla som sa, napísať vám pár slov, načo sa používajú. Telové púdre sa používajú najčastejšie po kúpeli, kedy človek chce, aby mu krásne voňala pokožka. Môže sa však použiť aj samostatne bez kúpelu. Pokožka je po ňom hebká, vyzerá jasnejšie a nádherne vonia.

Nevýhodou telových púdrou je samozrejme to, že sa veľmi prášia a preto je ho najlepšie aplikovať rovno v kúpelni. Mne osobne ale dosť vadí to, že sa prášia a preto ich nepoužívam.  Ďalšou nevýhodou väčšiny púdrov (ako aj tohto) je, že pri aplikácií je vôňa relatívne silná a po pár minútach slabne až do stratena.

Kozmetická taštička
Samotná kozmetická taštička má veľmi zvláštny materiál, avšak v podstate to je jedno, nakoľko si človek kupuje kozmetickú taštičku kvôli funčnosti a nie kvôli tomu, aby bola príjemná na omak. 

V každom prípade má veľmi zvláštny materiál, ani ho neviem nejak identifikovať, povedala by som, že je materiál veľmi podobný tomu, ktorý sa používa na výrobu "plyšových" peračníkov. Podľa mňa je tento materiál naozaj nevhodný na kozmetickú taštičku a skrátka mi nesedí. Samotná kozmetická taštička však splňa svoju úlohu. Je celkom priestranná, jediné čo mi na nej vadí je to, že nemá nejaké vrecko a zároveň je i zapínanie pomerne obziažne. Nie že by bol problém so zipsom, ale ako sme vyknutý na úchop na zipse, ten v takomto prípade chýba, čo je podľa mňa dosť zvláštne.


Zhrnutie

Toaletná voda
+ Príjemná vôňa
+ Vôňa vydrží 4 hodiny
-  Objem je iba 30 ml

Dezodorant
+ Dezodorant je v spreji
+ Jednoduchá aplikácia
+ Príjemná vôňa
+ Nezanecháva škvrny
- Vôňa je trocha nevýrazná

Telový púder
+ Veľmi ľahký
+ Zjemňuje
+ Koža je po ňom hebká
+ Má príjemnú vôňu
+ Rozjasňuje
- Vôňa veľmi rýchlo vyprchá

Kozmetická taštička
+ Priestranná
+ Neutrálna farba
- Zvláštny materiál
- Neobsahuje vrecká
- Zips nemá putko na uchytenie
- V dôsledku chýbajúceho putka sa s ňou veľmi zle manipuluje

Táto sada je určite super darček pre každú ženskú polovičku, ktorá má rada silnejšie,kvetinové vône. A určite je táto sada ideálna aj ako vianočný darček aj napriek zopár chybičkám.

Menovky: , ,