December challenge

Na mesiac december som si pre vás pripravila naozaj veľmi jednoduchý, ľahký a hlavne nenáročný challenge, ktorý vás ale určite poteší.


O čom je tento challenge?
Každý sa momentálne chystá na nákupy darčekov k Vianociam a častokrát sa mu zdajú byť ceny v obchodoch naozaj predražené a nenormálne. Možno ste aj našli darček, ktorý by potešil vašu rodinu, ale nemáte naň peniaze. Poprípade peniaze máte, ale nechcete minúť tak veľa peňazí alebo by vám nevyšlo na darčeky pre ostatných.

Práve preto som sa tentokrát pre vás rozhodla nájsť rôzne zaujímavé zľavy a akcie, ktoré vám sem pridám, či už sa bude jednať o darček zadarmo k nákupu alebo sa to bude týkať nejakej zľavy.

Prečo som si vybrala práve tento challenge?
Musím sa priznať, aj ja mám problém nakupovať darčeky a hlavne mi je pred Vianocami veľmi ľúto vyhodiť naozaj veľké množstvo peňazí.

Už pri pomyslení, že som celý mesiac nevyhodila ani halier a šetrila som si a v decembri vyhodím nespočetné množstvo peňazí, mi je naozaj smutno – nie, že by som bola žgrlavá, ale nemám rada, keď moja peňaženka dostane naraz veľký prievan a v peňaženke mi nezostane ani halier.

Ja osobne som si preto dala ultimátum, že každému členovi rodiny dám darček v rovnakej hodnote, a rovnaký alebo podobný počet darčekov. Pretože si nemyslím, že by bolo odo mňa pekné, keby napr. otcovi kúpim darček za 5€ a mamine za 10€, rovnako ako aj to, že sestre kúpim 30maličkostí a ostatný dostanú len jeden darček, avšak toto je už len na mojom zmýšľaní. Aj keď im by to bolo v podstate jedno, mne nie.

V každom prípade chcem nakúpiť čo najlepšie a preto pozerám po rôznych zľavách, porovnávam ceny v obchode, vyhľadávam akcie či darčeky zadarmo a preto ak nejakú zaujímavú nájdem, rozhodla som sa ju sem pridať a tak potešiť možno i vás.

Challenge v mojom podaní
V tomto mesiaci teda budem vyhľadávať tie najzaujímavejšie a najatraktívnejšie zľavy, akcie a darčeky k nákupu, či už to bude pre muža alebo pre ženu.

Určite tu nebudú môcť chýbať ani kozmetické zľavy a akcie – pretože kozmetika je ideálna pre všetkých. Mojou najobľúbenejšou predajňou je notino.sk a preto u mňa tento mesiac nájdete aj zľavy od nich. – keďže u nich nájdem prakticky všetko.

Taktiež tu nebudú môcť chýbať ani rôzne vtipné darčeky či bižutéria.
Prečo som sa rozhodla riešiť decembrový challenge práve takto?
Ako som už spomínala, množstvo ľudí nakupuje darčeky na poslednú chvíľku.

Ja som už prišla na fintu a to – nakupovať darčeky počas celého roka a kúpiť naozaj to, čo viem, že daného človeka poteší. No je pravda, že napr. kozmetika či niektoré iné veci by sa nemala kupovať rok dopredu.

Zároveň nemôžem povedať, že mám nakúpené darčeky pre všetkých, avšak dá sa povedať, že v decembri už len dokupovávam. A je pravda, že ak by som mala malé dieťa, zrejme by som neriskovala nakupovať darčeky počas celého roka, pretože ak ich nájde, bude veľmi smutné a radosť by som im určite nechcela pokaziť.

A ešte sa musím priznať, tento rok som nejak zanedbávala a ešte pre 4 ľudí mi chýba darček, takže aj ja mám čo kupovať.


Menovky: ,