December na notino.sk nekončí

A opäť tu máme pokračovanie akcií od notino.sk, snáď ste si nemysleli, že práve v Decembri, kedy prichádzajú Vianoce budú mať pre vás pripravené iba 3 akcie.


Tentokrát bude akcia zameraná najmä na produkty ZADARMO, ale nájdete tu aj percentuálnu zľavu, ako napríklad túto, na značku NadraI Forte
Názov akcie: Nenechajte si ujsť zľavu 10%
Dokedy akcia trvá? Akcia prebieha od 12.11.2015 do vypredania zásob.
Zopár slov o akcií: Doplnok stravy pre väčší objem a pevnosť pŕs so zľavou 10 %! Kúpte si tabletky NadraIN Forte práve teraz a získajte zľavu 10 %. Pozor, akcia platí len do 27. 7. 2015.
Osobné hodnotenie: 10% zľava je už celkom dosť. Tento prípravok stojí 37,90€, teda zľava z neho je 3,79€. Po zľave je to teda už iba 34,11€. Aj keď je zľava pomerne prijateľná, mňa osobne táto akcia nezaujala. Nie preto, že by nebola dobrá, ale prípravok NadraIN Fote nepotrebujem. V každom prípade chápem ženy, ktoré si tento prípravok kúpia a ak sa s ním alebo po ňom budú cítiť lepšie, tak prečo si ho nekúpiť.

Ďalšia akcia, ktorú si pre vás tento obchodík pripravil bude, ako som už spomínala, darček ZADARMO.
Ďalšia zľava je určená najmä pre staršie dámy
Názov akcie: Zbavte sa vrások!
Trvanie akcie: Akcia prebieha od 13.11.2015 do vypredania zásob.
Zopár slov o akcií: Získajte skvelý olej pre okamžité vyhladenie vrások Dermacol ZADARMO! Stačí si kúpiť čokoľvek od značky Dermacol za minimálne 19 EUR a my vám ho pribalíme k nákupu ako darček.
Osobné hodnotenie: Ako som už spomínala, táto zľava sa týka najmä starších dám. Nakoľko mám iba 21 rokov, takéto niečo nepotrebujem. V každom prípade značku Dermacol poznám a osobne ju veľmi rada využívam, i keď nie práve tento produkt. Preto si myslím, že by to bol veľmi pekný darček pre maminy, ktoré sa nevedia zmieriť so starnutím. V každom prípade mu nemám čo vytknúť, keďže som ho nepoužívala a ešte dlho (teda dúfam) ho nebudem potrebovať. V každom prípade oceňujem ženy, ktoré sa starajú o svoju pleť a snažia sa odstrániť svoje vrásky.

Ďalšou akciou, ktorá vás možno zaujme sa týka najmä starších dám, ktoré možno túto akciu ocenia. Zľava je spojená s mladistvým vzhľadom, ktorý ocení zrejme každá ena.
Názov akcie: Dodajte vašej pleti mladistvý vzhľad
Trvanie akcie: Akcia prebieha od 16.11.2015 do vypredania zásob.
Zopár slov o akcií: Vyskúšajte novú kolekciu starostlivosti o pleť od Vichy! Produkty Vichy Neovadiol Compensating Complex sú špeciálne vyvinuté pre ženy v období menopauzy, kedy aj ich pleť potrebuje špeciálnu starostlivosť. Kúpte si akýkoľvek produkt z tejto kolekcie a dostanete od nás ako darček minisérum s okamžitým účinkom Vichy Neovadiol Compensating Complex 3 ml ZADARMO!
Osobné hodnotenie: Nakoľko som ešte mladá a mám ešte len 21 rokov, táto akcia sa ma veľmi netýka. Uvedomujem si však, že sa táto téma bude o pár rokov (a dúfam že to bude ešte veľmi veľa rokov) bude týkať a preto sa k nej staviam naozaj veľmi pozitívne. Hoc ju určite nevyužijem, opäť oceňujem ženy, ktoré sa snažia poctivo starať o svoju pleť a aj vo vyššom veku vyzerajú stále veľmi krásne.



Menovky: ,