Elegantná blúzka

Skombinovať eleganciu a pohodlnosť je veľmi ťažké. Ale aby daný kúsok ešte aj veľmi dobre vyzeral? Ja som takýto kúsok našla a je ňou blúzka z vestire.

Vlastnosti
Výstrih: „V“
Farby: dve farebné prevedenia (červená, ružová)
Veľkosť: 32, 34, 38, 42

Môj výber
Ja osobne som si vybrala červenú blúzku vo veľkosti 38
Prsia: 94 cm
Pás: 70-84 cm
Celková dĺžka: 69,5 cm

Vzhľad
Krásna červená výrazná farba. Blúzka je voľnejšieho strihu. Spodná časť jemne priesvitná. Nariasená smerom k ľavému boku.

Využitie
Blúzku je možné si obliecť takmer kamkoľvek. Je možné obliecť si ju na nejaký pohovor či do práce, nakoľko má elegantný vzhľad, no zároveň ju možné využívať i na bežné nosenie napr. do školy, na posedenie pri káve ale aj iné rôzne príležitosti, kedy chce človek vyzerať dobre.

Kombinovateľnosť
Blúzku je možné skombinovať prakticky s čímkoľvek, čo ladí s červenou farbou. Najlepšie siahnuť po veciach, ktoré nechajú vyniknúť túto červenenú blúzku (napríklad čierne nohavice)

Moja TOP kombinácia
Ja osobne túto blúzku najradšej kombinujem s čiernymi elegantnými úzkymi nohavicami. K tomu si obvykle dám vyššie čierne topánky a malú listovú červenú kabelku do ruky.
Ako náušnice si zvolím červené swarovski šperky (náušnice a náhrdelník) a náramok si obvykle nedávam.

Osobná skúsenosť
Blúzka je vyrobená z ľahkého a jemného materiálu, takže v nej nie je teplo a je príjemná na dotyk. Je pohodlná a naozaj veľmi dobre sa vďaka materiálu nosí.
Samotná farba je naozaj sýta. Červená farba, ktorú som s vybrala ja, je rovnaká ako na obrázku, takže je krásna a výrazná. Určite priláka pozornosť nejedného človeka.
Čo sa týka samotných rozmerov, ja osobne sa do týchto rozmerov (38) akurát zmestím a teda mi blúzka sadla ako uliata. Vyzerá na mne veľmi dobre, nekrčí sa, nikde ma neťahá a ani netlačí a samozrejme mi ani nikde neovísa.
Čo sa týka samotného strihu, je veľmi zaujímavý a neobvyklý. Vlastne aj to bol dôvod, prečo som si danú blúzku zakúpila.

Hodnotenie
Blúzka ma očarila svojim vzhľadom. Rovnako dobre vyzerá i na mne a veľkosť mi padne ako uliata. Materiál je dobrý, blúzka je kvalitne zošitá a guma na páse taktiež drží. Preto je moje hodnotenie 10/10

Menovky: ,