Konečne som sa rozhodla

Už dlhšie som rozmýšľala nad bledo ružovým rúžom (u mňa nájdete len samé červené), len som sa k tomu nejak doposiaľ neodhodlala, nemala som na to čas, alebo som v obchode podľahla nejakému inému kúsku.


 Tentokrát však prišla tá správna predvianočná doba, kedy človek neustále surfuje po internete či behá po obchodoch a na túto moju minitúžbu som si odrazu spomenula. Práve preto vám teraz prinášam novú recenziu, tentokrá na krásny ružový rúž a aby to bolo o trocha zaujímavejšie, rovno je i vegánsky.

Tento krásny rúž ulahodí ženám nie len svojou farbou, ale aj svojim príťažlivým vzhľadom.

Zloženie
Tento elegán obsahuje v sebe ošetrujúce rastlinné oleje ako napríklad marhuľový, jojobový, ricínový, olivový, hroznový ale aj výťažky z rias či dokonca bambucké maslo. (Myslím si, že už sa ani nedivíte, prečo ma tak strašne očaroval).
Zloženie je na 95%-100% prírodné – v závislosti od farby (niektoré farby sa nanešťastie nedajú vytvoriť úplne prírodne, ako napríklad krikľavo červená) – tieto ale nemajú certifikát BIO. V mojom prípade je ale tento rúž s daným odtieňom BIO, teda 100% prírodný, rovnako ako aj ostatné odtiene, ktoré ponúka stránka krasnakazdyden.cz

Osobná skúsenosť
Vďaka týmto úžasným látkam dodáva mojim perám vláčnosť a hydratuje ich. Samozrejme, s tou hydratáciou to nemôžme preháňať, predsa len je to rúž. Ide tu skôr o to, že nevysušuje pery a teda po jeho používaní pery nezačnú praskať.

Rúž veľmi rýchlo a dobre kryje. Už ste sa určite stretli so situáciou, že ste si museli niekoľkokrát prejsť rúžom po perách, aby ste mali aspoň nejakú farbu, poprípade mal rúž úplne inú farbu, ako ste napokon mali na perách. Tento zázrak je však iný. 

Ako som už spomínala, veľmi dobre kryje, na perách zanecháva matnejší efekt (ale nie úplne matný) a aby toho nebolo málo, odtieň je presne taký, akej farby je i samotný rúž. 

A napriek tomu, že neviem zhodnotiť, či je táto ružová to pravé pre mňa, rozhodne sa mi páči.


Menovky: ,