Krásna čierna kabelka

Ako každá žena, aj ja potrebujem kabelku, do ktorej sa mi všetko zmestí a zároveň bude farby, ktorá sa dá kombinovať prakticky s čímkoľvek. Presne toto bolo „motto“ môjho nákupu, ktorý som si urobila na Vestire.


Vlastnosti
Materiál: koženka

Využitie
Kabelky pôsobí veľmi jemne a decentne. Je vhodná pre každú vekovú kategóriu. Jej matná čierna farba doladí každý outfit.

Kabelka je pomerne priestranná. Vďaka svojmu pevnému tvaru pôsobí vždy elegantne i v prípade, ak ju máte preplnenú. Predná ozdoba zlatej farby dodáva kabelke šmrnc a príjemne ju dozdobuje a oživuje.

Pohodlne a rýchlo sa v nej človek dokážete zorientovať. Takže máte hneď všetko po ruke. 
Vďaka svojmu vnútornému vrecku sa už nemusíte báť o peňaženku, doklady či kľúče. Nájdete ich vždy pohodlne a ľahko. Vrecko je umiestnené v hornej časti kabelky, čo zapríčiňuje rýchlu dostupnosť k nim.

Jej kvalitný materiál zaručí, že vaše veci v nej budú v bezpečí pred rôznymi pádmi a pod.

Osobná skúsenosť
Ja osobne som si objednala túto kabelku tak povediac náhodne. Už dlhšie som hľadala nejakú kabelku v stredných rozmeroch s farbou, ktorá by sa hodila ku všetkému (čierna, biela, krémová alebo hnedá), avšak nevedela som nájsť nejakú, ktorá by ma zaujala natoľko, aby som si ju kúpila. Táto ma však zaujala až tak, že som nemala nad čím váhať a okamžite som po nej siahla (i napriek tomu, že som musela čakať na dodanie).

Farba je presne taká, akú som si objednala, takže žiadnu farebnú odlišnosť nečakajte. Žiaľ, čiastočná farebná odlišnosť (v prípade odtieňa farby) je veľmi častá pri kúpe  tovarov cez internet. V tomto prípade ale nie. Farebne je presne taká, akú som chcela.
Celková kvalita kabelky je naozaj veľmi vysoká. Vnútorný a ani vonkajší materiál sa netrhá, šitie je kvalitné, zipsy tiež.


Čo sa týka tajného vrecka, jeho farba je rovnaká ako celého vnútra, takže sú moje doklady či peňaženka chránené pred okradnutím. Navyše, už sa nemusím prehrabávať v „bezodnej“ kabelke a márne hľadať kľúče.

Je veľmi elegantná, jemná, oživí outfit, pôsobí žensky a originálne.

Výhody
Krásna čierna farba
Kvalitný materiál
Taška sa netrhá
Možno do nej vložiť i väčšie rozmery

Tajné vrecko z vnútornej strany

Menovky: ,