Lak na vlasy

A opäť sú tu sviatky. Len prednedávnom sa skončili Vianoce a teraz na nás čaká Nový rok. Chodíme po oslavách, poprípade na diskotéky a chceme vyzerať čo najlepšie. Oblečiem si pekné oblečenie v ktorom sa cítim dobre, namaľujem sa, no s mojimi hebkými, krepovitými a nepodajnými vlasmi to nie je až tak jednoduché. Práve preto som siahla po laku na vlasy s názvom Mega strong styling. 



Stylingové produkty sa u mňa na blogu veľmi často neobjavujú, nakoľko sa s vlasmi nezvyknem nejak zaoberať (aj tak je to u mňa viac-menej beznádejné). Keď však prídu oslavy či rôzne podujatia, na ktorých chcem vyzerať naozaj fantasticky, môj skepticizmus voči vlasom musí ísť preč a musím s nimi niečo urobiť. A keďže mi lak na vlasy so silou stylingu nikdy nestačí, musím prejsť do vyšších čísel. Od Nivei som ešte nemala žiadny lak na vlasy, takže tento bol pre mňa premiéra.

Vzhľad
Jeho obal je jednoduchý no i tak veľmi zaujímavý. Má veľmi peknú kombináciu farieb a zaujímavé tvarovanie, ktoré by som si určite všimla aj v obchode. 

Vôňa
Pri prvom použití ma veľmi zaujala jeho vôňa. Je veľmi jemná a príjemná. 


Osobná skúsenosť
Pri prvom použití ma veľmi prekvapil. Nie len jeho veľmi príjemnou vôňou ale aj tým, že na vlasoch zanecháva jemný lesklý filter (naozaj veľmi jemný), ktorý podľa mňa vyzerá super. A taktiež sa mi veľmi páči jeho fixácia, ktorá je naozaj silná a udrží mi vlasy v tom správnom stylingu aj keď tancujem alebo robím čokoľvek iné. Taktiež ma oslovilo, že vlasy takmer nezlepuje, čo je podľa mňa veľké plus.Veľmi dobre sa rozčesáva aj napriek jeho vysokej fixácií (rozčesávala som ho Tangle Teezerom). Mne osobne držali vlasy veľmi pekný tvar aj po rozčesaní cca 2-3 dni. Teda, vydrží celú noc, čo je podľa mňa úžasné.


Menovky: ,