Matný lak už aj u mňa

V decembri som podľahla zimným lakom na nechty. Nedávno ste mali možnosť prečítať si príspevok o pieskovom laku na nechty, ktorý vo mne evokoval snehové vločky (recenziu nájdete TU). Tentokrát som siahla po matnom laku, ktorý na mňa pôsobil ako zamrznutá hladina jazera. Tento pocit z neho mám hlavne preto, že má jemnú tyrkysovo-zelenú farbu.



Opäť musím pochváliť matný efekt. Väčšina lakov, ktoré mám je lesklých, takže toto je pre mňa dosť veľká zmena. Ako sa však hovorí, zmena je život a tak som sa rozhodla siahnuť a vyskúšať i takýto lak. Musím skonštatovať, som veľmi rada, že som po ňom siahla. Asi by som si vyčítala, ak by som si ho nekúpila, hlavne ak by som uvidela, ako vyzerá na nechtoch.

Opäť, ako aj pri pieskovom laku značky MOJE sa stretávame s plochejším štetcom. Vďaka pieskovému laku som sa s ním už naučila narábať a teda sa mi s ním veľmi dobre pracuje.

Lak veľmi dobre kryje a má naozaj rýchle schnutie. Jedinou nevýhodou, ako aj pri pieskovom laku je menšia výdrž. Na druhej strane sa však veľmi dobre odlakováva.

Zhodnotenie
+ Jednoduchá a ľahká aplikácia
+ Matný efekt
+ Rýchle schnutie
+ Dobré krytie
- Menšia výdrž

Menovky: ,