Moje, moje a len moje ♥

Zima, zima a zasa len zima. To je moja predstava decembra a samotných Vianoc. Žiaľ, posledné roky u nás nejak sneh nepadá a tak som sa rozhodla trocha si obohatiť aspoň toto zimné obdobie (spolu so zimnými mesiacmi) nápaditými náušnicami, ktoré mi pocit zimy určite spríjemnia.


Tieto náušnice v podobe zimných vločiek som našla na stránke Born Pretty Store a je možné ich kúpiť v dvoch farbách - zlatej a striebornej. Ja som si vybrala strieborné náušnice, pretože mám striebornú farbu veľmi rada a snehové vločky by mali mať podľa mňa bielu alebo striebornú farbu. ¤

Vlastnosti
Materiál: Zliatina
Farba: 2 farby k dispozícií (zlatá a strieborná)
Počet kusov v balení: 1 pár
Poštovné: ZADARMO

Osobná skúsenosť
Ako som už vyššie spomínala, poštovné je zadarmo, preto ma veľmi potešilo, že cena týchto náušníc je iba 1,99$, čo je 1,81€ (pri iných e-shopoch by som ešte viac zaplatila za poštoné, nie to ešte za samotné náušnice). 

Čo sa týka samotných náušníc, nevedela som im odolať. Dlho som túžila po náušniciach so zimnou tematikou, avšak u nás som žiadne pekné nevedela zohnať :( Bohužiaľ. A na vianočných trhoch som doteraz nič podobné taktiež nenašla. (Možno je to i tým, že žijem v menšom mestečku). 

Tieto náušnice sú vyrobené zo zliatiny, inak povedané bižu. Cena veľmi prijateľná a ak ich človek ktorému sa zapaľujú uši má na sebe iba 1-2hodinky, nemalo by mu to ublížiť. Mne osobne sa uši zapaľujú iba občas, a aj keď som tieto náušnice mala na sebe už pár krát (a to po celý deň), uši sa mi nezapálili, čo ma veľmi potešilo. 

Náušnice majú puzetkové zapínanie, čo ocenia najmä dievčatá, ktoré nemajú radi visiace náušnice. Strieborná farba je veľmi pekná a aj keď bola zásielka posielaná z inej krajiny, náušnice mi prišli v poriadku (žiadne prasklinky). S náušnicami som veľmi spokojná.


10% zľava

A aby som nezabudla, Born Pretty Store mi ponúklo 10% zľavu pre mojich fanúšikov. Preto ak vás niečo na tejto stránke oslovilo, určite nezabudnite zadať pri objednávké zľavový kód

NWPT10

Konkrétne tieto náušnice po zľave stoja už len 1,81-0,18=1,63€

Menovky: , ,