MOJE prekvapenie

Ako ste si mohli všimnúť, nedávno som si objednala pár vecičiek značky MOJE, ktorá sa mi naozaj veľmi osvedčila.


V balíčku ma však čakalo ešte veľké prekvapenie, v podobe testerov. Nešlo však o vozrky, ale o samotné produkty. Takýmto spôsobom sa u mňa odrazu objavili trojité tiene modrej farby a ceruzka na oči v modrej a khaki farbe. A nakoľko sú práve zelená a modrá farba tie naj, veľmi ma to potešilo.

Ceruzky na oči 
Obe ceruzky majú veľmi dobrú pigmentáciu a navyše veľmi peknú farbu. Aplikácia je veľmi jednoduchá a ceruzka sa veľmi dobre drží v ruke. Obal vyzerá taktiež veľmi pekne. Farba a odtieň, ktorý mi vytvorila je rovnaká ako je ukázaná na samotnej ceruzke. Ďalšou výhodou tejto ceruzky je aj to, že je s vitamínom E (avšak nemá to žiadny vplyv na aplikáciu či farbu, takže som túto vychytávku nejak nepostrehla, aj keď je to určite veľké plus). A aby toho nebolo málo, ceruzka má dlhotrvajúcu farbu a to nie len že ju sľubuje, ale aj skutočne dlho vydrží.



Tieň na oči
Tiene mi poslali v mojej obľúbenej farbe, takže som ich vyskúšala takmer okamžite. Majú veľmi dobrú pigmentáciu a veľmi sa mi páči aj trblietavý efekt, ktorého sa neviem nabažiť. Vyzerá to veľmi dobre. Zároveň sa mi na týchto TRIO očných tieňoch páči, že sú farby ladené tak, aby si človek mohol spraviť aj dvojitý či dokonca trojitý tieň a vyzeralo to stále veľmi atraktívne. Tak, ako aj ceruzka na oči, aj tieto tiene vydržia pomerne dlho. Výhodou je aj to, že majú veľmi jemné, hodvábne farby.

Oba produkty (obe ceruzky i tieň na oči) podľa môjho názoru sú naozaj veľmi dobré a zároveň majú prijateľnú cenu. Určite ich môžem vrele odporúčať.


Menovky: ,