Moje vzorky masiek na tvár

Od firmy klidnesiuzivam.cz som mala možnosť vyskúšať 3 vzorky masiek FREEMAN. Tak verím, že budete s mojou recenziou spokojní aspoň tak, ako ja s maskami.



Priznám sa, že značku freeman som poznala už predtým, no i napriek tomu som ju nejak nepoužívala. Mala som ju rada, ale v skrinke som mala plno iných, ktoré bolo treba minúť. Preto ma táto ponuka naozaj veľmi potešila a to, že som dostala vzorky masiek, ktoré nepoznám ma potešilo ešte viac.

Nočná maska s kantalpským melónom a harmančekom
Táto maska má naozaj veľmi príjemnú vôňu, ktorá ma veľmi oslovila. Napriek tomu, že mi nebolo práve po chuti si nechávať masku na tvári celú noc (najmä preto, že sa neustále prevaľujem a nechcem mať všetko na posteli), rozhodla som sa ju vyskúšať - už len kvôli tej úžasnej vôni.

Už pri prvom použití som zbadala, že je moja pleť žiarivejšia a kruhy pod mojimi očami, ktoré sa mi večne tvoria, nie sú až tak výrazné. Samozrejme, nespravilo to za jeden deň zázrak, no určite tam tie zmeny boli.

A čo sa týka toho spania, nezanecháva škvrny na vankúši :) Takže som naozaj rada.

Jedna takáto vzorka mi stačila na 2-3 použitia. A stojí 30CZK

Pleťová čistiaca maska - uhlie a čierny cukor
Tejto masky som sa najviac bála. Nemám rada čierne veci a už tobôž s obsahom uhlia. Táto kombinácia na mňa nepôsobila nejak lákavo, ale ako si hovorím "čo ma nezabije, to ma posilní" a tak som sa rozhodla vyskúšať.
A musím povedať, ešte šťastie, že som ju vyskúšala. Túto masku si neviem vynachváliť (a to som ju najprv nechcela použiť :D ).
Po aplikácií cítim, ako je moja pleť nádherne čistá a nespôsobuje ten pocit pnutia. A ešte lepšie je, že nevysušuje ani pokožku :) Čo mi na nej však troška vadí, trocha obtiažnejšie sa zmýva, a keďže obsahuje cukor, pri prvej aplikácií som sa lepila až až. :D Pri druhom odstraňovaní mi to však išlo. Preto odporúčam odstraňovať ju keď sa človek ide sprchovať, aby aj zvyšok z pokožky (napr. pri vlasoch) dôkladne zmyl.

Táto vzorka mi vydržala 2 použitia a taktiež stojí 30CZK




A ako posledné sa mi do rúk dostala diamantová minerálna oplachovacia maska

Táto maska ma oslovila zo všetkých najviac. Vôňu má veľmi príjemnú (aj keď melónová sa mi o čosi viac páčila). Páči sa mi, že táto maska je 2v1. Jej hlavnou úlohou je odstrániť prebytočný maz a keďže mám mastnú pleť, taktiež mi veľmi sadla. Pokožku mám po nej oveľa lepšiu a taktiež mi jemne žiari. Zároveň mi ako peeling čistí pleť od drobných nečistôt, čo ma taktiež veľmi potešilo a oslovilo.

Táto vzorka mi vydržala 2-3 použitia a taktiež stále 30CZK.

Keby som si však mala kúpiť iba jednu z týchto masiek, nevedela by som sa rozhodnúť. V každom prípade túto kozmetiku môžem vrele odporúčiť (už len preto, že nie je testovaná na zvieratách).

Menovky: ,