Moje zázraky dňa

Môj deň nikdy nezačína inak, ako prevoňaním tela a prevenciou proti potu a nekončí inak, ako príjemným kúpeľom. Preto som sa rozhodla predstaviť vám mojich najnovších spoločníkov v tomto denno-dennom zhone.


Telový dezodorant - Jasmín
Účinné látky pohlcujú telesný pach a poskytujú dlhodobý pocit sviežosti.

100ml

Zloženie
Alcohol denat., Aqua, Glycerin, Polyglyceryl – 3 Caprylate, Parfum, Hexyl Cinnamal, alfa-Isomethyl Ionone, Linalool, Limonene, Butylphenyl Methylpropional, Benzyl Salicylate, Hydroxyisohexyl 3 – Cyclohexene Carboxaldehade, Coumarin 

Osobná skúsenosť
Myslím si, že každá žena používa dezodorant, antiperspirant alebo čokoľvek iné, vďaka čomu sa bude cítiť veľmi sviežo. Pre mňa sa ním teraz stal tento jazmínový dezodorant, ktorý sa veľmi ľahko a pohodlne aplikuje, má veľmi príjemnú vôňu, nedráždi moju pokožku a zároveň mi nezanecháva ani fľaky na tričkách. Vôňa tohto jazmínového dezodorantu sa mi veľmi zapáčila. Je naozaj príjemná a aj keď som najprv nevedela, ako jasmín vonia, teraz si to neviem vynachváliť.

Prírodné telové a pleťové mydlo - levanduľa
Jemné telové myslo slúži pre každodennú starostlivosť a hygienu celého tela.

200ml

Zloženie
Aqua, Sodium Cocoamphoacetatae, Glycerin, Lauryl Glucoside, Sodium Cocoyl Glutamate, Sodium Lauryl Glucose Carboxylate, Decyl Glucoside, Sodium Sheabutteramphoacetate, Citric Acid, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Algae Extract,  Lavandula Angustifolia Oil, Aloe Barbadensis Leaf Powder

Osobná skúsenosť
Ja osobne som toto telové a pleťové mydlo používam ako tekuté mydlo na ruky, ale občas ho použijem aj na pleť. Vôňu má naozaj krásnu a čo sa mi na ňom veľmi páči je, že hydratuje moje ruky a nezanecháva ich suché. Má naozaj veľmi príjemnú a sviežu vôňu levandule, pri ktorej sa cítim opäť akoby bolo leto. Veľmi dobre odtraňuje rôzne nečistoty z rúk a to bez extrémneho drhnutia alebo iného. Taktiež veľmi dobre odstraňuje z rúk farby z pier. Moje ruky sú po ňom svieže, čisté a hydratované.

Menovky: ,