Nechajte sa inšpirovať

Čím poznáme človeka dlhšie, tým ťažšie sa nám pre neho hľadá darček. Nie je to však tým, že by sme ho nepoznali. Prvý rok priateľstva popr. prvý darček, ktorý zakúpite svojim rodičom na Vianoce je daný s podtónom "Dúfam, že sa potešíš". Čím ho však poznáme dlhšie a čím je pre nás človek vzácnejší, tým viac sa mu snažíme dať najavo, ako veľa pre nás znamená. A aj keď im kupujeme darčeky zväčša len na sviatky, o to viac si na to dáme záležať. Hovoríme si: kniha nevyjadruje to, čo by som chcel povedať, oblečenie taktiež nie. Až napokon máme plno nápadov, no ani jeden nie je ten ideálny.

Človek odstupom času príde na to, že darčeky nie sú až tak dôležité, ako zážitky, ktoré s človekom zažije. Pocit, ktorý mal keď bol s danou osobou alebo niečo robil prvý krát je oveľa silnejší, ako nejaká kniha, (ktorú s najväčšou pravdepodobnosťou po pár rokoch ani nevieme, od koho ju máme). Viete však, že takýto nezabudnuteľný zážitok sa dá darovať i na Vianoce? 
Ak hľadáte niečo originálne a nezabudnuteľné pre svoju blízku osobu, určite by som odporúčala siahnuť po nejakom zážitku. Takéto niečo môžete nájsť napríklad aj na adrop.sk

Každý človek má rád niečo iné. Niekto miluje autá, iný relax či varenie. No zážitkov, spomedzi ktorých si môžete vybrať je naozaj neúrekom. 

Rôzne zážitky, rôzne ročné obdobia, rôzne pocity. 

Voda, Vzduch, Auto-Moto, Kurzy, Adrenalín, Šport, Relaxácia ale aj pobyty,... to všetko tu nájdete. A ak si spomedzi 115 zážitkov nebudete vedieť vybrať to pravé orechové pre svoju blízku osobu, ešte stále jej môžete kúpiť univerzálny certifikát, za ktorý si môže vybrať naozaj čokoľvek, čo sa jej zapáči. Stačí len vystaviť certifikát na určitú sumu a ostatné necháte na nej. (A ak bude zážitok drahší, vždy si môže doplatiť). Alebo sa môžete inšpirovať adrop pomocníkom, kde nájdete inšpiráciu pre rôznych ľudí (mama, kamarátka, brat,...) ale aj na rôzne sviatky.

A nezabudnite. Každý zážitok má platnosť 12 mesiacov, takže ak vyberiete niečo, čo sa dá vykonávať iba cez leto (napr. flyboarding), určite si ho bude môcť užiť i cez leto. A 6 mesiacov, ktoré bude musieť čakať na tento zážitok bude môcť naberať odvahu alebo netrpezlivo čakať ako malé dieťa, kedy už konečne príde Santa.

Menovky: