Niečo pre športovcov

Pre športovcov sú veľmi dôležité rôzne výživové doplnky, ale aj mastičky či iné produkty a výrobky, ktré mu zmiernia bolesť alebo mu hydratujú kožu. Preto som sa rozhodla siahnuť po dvoch výrobkoch, ktoré boli pre mňa, ako športovca, naozaj atraktívne.


Gél na svaly a kĺby
Tento gél tíši bolesť svalov a kĺbov a zlepšuje tak ich pohybovovsť.

100 ml

Zloženie
 Aqua, Alcohol denat., Arnica Montana Flower Extract, Sodium Acrylate, Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Picea Abies  Extract, Carthamus Tinctorius Seed Oil, Symphytum Officinalis Leaf Extract, Chamomila Recutita  Flower Extract, Achillea Mill. Extract,  Glycerin, Scutellaria Alpina Flower/Leaf/Stern Extract, Citrus  Limon Peel Oil, Polyglyceryl – 3 Caprate, Pinus Sylvestris Leaf Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Zingiber Officinale Root Oil, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Eugenia Caryophyllus Oil


Osobná skúsenosť
Ja osobne mám takéto produkty naozaj veľmi rada, keďže chodím na Kung-Fu a moje kĺby sú častokrát až príliš namáhané. 

Tento gél veľmi príjemne chladí a tak poskytuje úľavu pre moje svaly takmer okamžite. Navyše táto úľava netrvá iba chvíľkovo, pokým gél hreje, ale aj po samotnom vsiaknutí gélu do pokožky, čo je určite veľký plus. Navyše mi pri úľave pomáha oveľa viac, ako iné krémy, ktoré sú bežne dostupné a nepomôžu mi takmer vôbec. Tento gél mi aj vďaka jeho chladivým účinkom a rýchlej úľave sadol ako uliaty

Balzam pre športovcov
Tento balzam je určený pre silne namáhanú pokožku rúk pri práci či športe.

75ml

Zloženie
Butyrospermum Parkii, Olea  Europaea  Fruit  Oil, Cera Alba, Vitis Vinifera Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis  Oil, Hydrogenated Castor Oil, Euphorbia Cerifera Wax, Hydrogenated Olive Oil, Olea Europaea  Fruit Oil, Olea Europaea Oil Unsaponifiables, Betula Lenta Barc Oil, Tocopherol, Rosmarinus Officinalis  Leaf  Oil, Lecithin,  Ascorbyl Palmitate

Osobná skúsenosť
Tento balzam využíva najmä môj otec, ale občas ho využijem aj ja. Môj otec veľmi rád (aj keď teraz cez zimu sa to veľmi nedá), pracuje v záhrade, poprípade stavia nejaké konštrukcie z dreva, čo určite nie je ľahké pre jeho pokožku.

Ja osobne tento balzam použijem v prípade, že sme mali veľmi tvrdý tréning na ruky, ale občas si s ním natriem aj lakte, na ktoré taktiež pomáha. Taktiež ho zvyknem použiť keď veľmi veľa píšem v škole a mimo toho, že ma bolí ruka, ostáva mi po pere aj odtlačok.

Balzam príjemne zvlhčí moju pokožku a zároveň mi ju ošetrí. Pri tréningu, keď robíme kliky na pästiach alebo iné a dlhodobo ma z toho bolia hánky, zvyknem použiť tento balzam a oveľa rýchlejšie mi kožu regeneruje. 

Čo sa mi veľmi páči, má mať aj úľavu pre ľudí trpiacich reumatickou bolesťou kĺbou a aj keď ňou chvalabohu netrpím, určite je to perfektné ako prevencia.


Menovky: ,