Nivea balíček

Aj vy milujete kozmetické balíčky tak veľmi, ako ja? Tentokrát som nevedela odolať a podľahla som Nivea sade, ktorá ma nezaujala len veľmi pekným a jednoduchým obalom, ale aj samotnými produktami, ktoré obsahovala. Túto sadu ste si mohli zakúpiť napríklad na stránke parfemy-elnino.sk, kde bola oveľa lacnejšia, ako v obchodoch.


Tento set obsahuje: 
sprchový gél Creme Soft Cream 250ml
dezodorant Fresh Natural 48h 150ml
krém 30ml

Osobná skúsenosť
Ako som už spomínala, tento set ma nezaujal iba jeho veľmi pekným a pritom jednoduchým obalom, ale aj samotným obsahom.

Sprchový gél 
Tento sprchový gél má veľmi príjemnú krémovú konzistenciu, vďaka ktorej dokáže človek z neho dosť veľa ušetriť pri sprchovaní. Veľmi ľahko a jednoducho sa kĺže po pokožke. Taktiež je k nej veľmi príjemný a šetrný a má krásnu jemnú vôňu. Po použití zanecháva jemný neviditeľný filter, vďaka ktorému je pokožka neuveriteľne hebká.




Dezodorant
U mňa má deodorant neodmysliteľnú rolu a používam ho každý deň (niekedy aj viackrát za deň). Preto mi na správnom výbere naozaj veľmi záleží.


Dezodorant má veľmi peknú, príjemnú a zároveň jemnú sviežu vôňu. Páči sa mi, že obsahuje minerály, čo mám na deodorantoch naozaj veľmi rada. Hlavnou výhodou tohto deodorantu je to, že nezanecháva na šatách stopy, čo dokáže oceniť určite každý. Žiaľ, jeho výdrž určite nie je 48 hodín. Hoc mi ho stačí použiť ráno a vydrží celý deň, u mňa určite neúčinkuje 48 hodín, maximálne tak 24 a to bez toho, aby som športovala alebo robila nejakú väčšiu fyzickú aktivitu.


Obal dezodorantu je na zamykanie, čo je veľmi praktické najmä v prípade, že si ho chceme zobrať na cesty. Ja ho však nosím v kabelke a môžem si byť istá, že sa mi po ceste nerozleje ani v prípade, že mám kabelku naozaj preplnenú.


Krém
Tento krém má veľmi dobrú konzistenciu, veľmi rýchlo sa vsakuje do pokožky a zároveň zjemňuje a zvláčňuje. Tento univerzálny krém je vhodný prakticky na všetko, kedykoľvek vás pokožka potrebuje.
Na tento krém sa mi veľmi páči reklama, ktorú som si nemohla neodpustiť pridať.


Ako si na videu môžete všimnúť, krém je vhodný tak pre mužov, ako aj ženy či deti. Nakoľko ho môžu používať aj samotné detičky, je antialergický a naozaj veľmi šetrný k pokožke. Taktiež si na videu môžete všimnúť (ako som už spomínala), je všestranný a dá sa použiť na ľubovoľné miesto. Na ruky, lakte, tvár a dokonca aj pery,...


Menovky: ,