November challenge - výsledok

V mesiaci november som mala taký trocha jednoduchší a predsa môj challenge, ktorý bol odlišný od ostatných svojou nenáročnosťou.

Tento challenge sa týkal „prevencií proti zime“ a to tým, že som už v novembri začala používať krém na ruky a balzam na pery.


Zopakujme si
Ako som už spomínala, tento challenge sa týkal vonkajšej krásy a to je prevencia proti zime. Na tento challenge som potrebovala konkrétne 2 produtky a to:

1.       Krém na ruky
2.       Balzam na pery

Čo sa týka krému na ruky, cez zimu zvyknem mať veľmi suché a popraskané ruky. A samozrejme ma i dosť štípu a bolia. Preto som sa rozhodla vyskúšať touto prevenciou predchádzať takýmto popraskaninám a najmä predchádzať bolesti. Na ruky som použila krémna ruky od Mary Kay.
Pery mám cez zimu taktiež veľmi popraskané a nepekné. Napriek tomu, že ma tieto popraskaniny nebolia, veľmi sa mi nepáčia moje pery a preto som sa rozhodla vyskúšať i tu prevenciu a to za pomoci balzamu Dermacol Love tento balzam je vyhotovený v 4 rôznych prevedeniach a zároveň farbí, takže mám i o maľovanie postarané.

Začiatky
Začiatky neboli nejak komplikované a ani ťažké a to hlavne preto, že som si na mesiac november zvolila dosť jednoduchý challenge.
Mojou najväčšou výhodou pri tomto challenge-i bolo to, že som si krém na ruky i balzam na pery vložila do školskej tašky a teda som si na neho spomenula vždy, keď som sa v škole nudila (čo je dosť často).

Zhrešila som?
Ak mám pravdu povedať, zo začiatku som si zabúdala krémovať a balzamovať pery a ruky cez víkend – kedy som nebola v škole a balzam i krém na ruky som mala v taške. Neskôr som si na to nejak zvykla a teda s tým už nebol žiadny problém.

Musím však uznať, určite som si mala kúpiť ešte jeden, aby som ho mala vždy doma na očiach. Do budúcna však budem vedieť a určite si pri takýchto akciách kúpim rovno dva kusy z každého, aby som mala možnosť používať tieto produkty neustále a hlavne aby som ich mala na očiach, čím výrazne obmedzím „zhrešenia“, ktoré som tentokrát spravila.

Ako sa môj challenge vyvíjal?
Keďže som ešte nemala popraskané ruky a ani pery, nevedela som povedať, ako sa môj challenge bude vyvíjať a či sa mi tieto popraskaniny podarí eliminovať alebo aspoň obmedziť, alebo či to bola zbytočná strata času.

„Chybyčky krásy“
Na „chybyčku krásy“ som našťastie neprišla. Myslím si, že používanie krémov na ruky či balzamu na pery určite nemôže uškodiť. Jedinou chybou môže byť, ak krém nesadne k typu pokožky alebo je príliš tekutý popr. hustý. Ja som našťastie natrafila na krém, ktorý mi vyhovoval, takže som nemala žiadne problémy.

Konečný výsledok

Napriek tomu, že ešte neprišla tá tuhá decembrová zima, môžem povedať že ma ešte nebolia ruky a ani mi nezačali praskať (rovnako ako ani pery). A keďže už teraz začína dosť veľká zima, myslím si, že mi tento challenge určite pomohol a aj keď možno nie úplne 100% a cez zimu mi popraskajú ruky a pod., určite to nebude v takom rozsahu. Preto ho môžem odporúčať aj iným ľuďom s rovnakými problémami, aké mám ja.

Menovky: , ,