Objednávka z tvojabizuteria.sk

Tak, opäť tu máme niečo zo sveta šperkov, ktoré dokážu dodať žene eleganciu, šmrnc ale taktiež môžu vyjadrovať aj jej pocity či jej povahu. Na stránke tvojabizuteria.sk som našla toho naozaj veľmi veľa. Všetko bolo veľmi pekné, krásne a zopár kúskov bolo aj teľmi tematických. A aj keď sa stránka volá tvoja BIŽUTÉRIA, predsa len sa tu nájdu aj nebižutérne veci, ako sú napríklad kabelky, prívesky na kľúče alebo šatky, ktoré taktiež dokážu dodať nádych elegancie. Ja osobne som si z tejto stránky naozaj veľmi dlho vyberala. Prelistovala som naozaj úplne všetko a veľmi ťažko sa mi vyberalo, keďže som chcela spraviť nákup len do 10-15€, čo bolo pri toľkých krásnych veciach takmer nemožné.

Malá listová kabelka
Ako som už spomínala, na tejto stránke sa dá nájsť aj niečo iné, ako len bižutériu. Mňa osobne oslovila táto malá listová kabelka, pri ktorej som vedela, že ju musím mať.



Vlastnosti
Materiál: koženka, retiazka zo zliatiny
Rozmery: 29x 19 x 1 cm
Obvod retiazky: cca 100 cm
Farba: zelená so zlatým zapínaním

Výzor
Táto krásna elegantná kabelka zelenej farby je veľmi výrazná a hlavne zaujímavá . Zlaté zapínanie dodáva celkovej kabelke šmrnc a jemný nádych elegancie. 

Využitie
Kabelka je vďaka jej tenkým a väčším rozmerom vhodná na diskotéky rôzne spoločenské udalosti a akcie. Je elegantná a zároveň nápaditá. Vďaka tomu, že je tenká je i veľmi ľahká a hlavne nezavadzia. Je ideálna v situáciach, kedy chcete mať pri sebe iba tie najnutnejšie veci, ako sú doklady, kľúče, peňaženka... a nič viac. Kabelku je možné nosiť cez rameno (súčasťou je i zlatá retiazka) ale aj do ruky. Je len na vás, ktorý spôsob si vyberiete a ktorý vám viac vyhovuje. Čo ma príjemne prekvapilo, kabelka má zvnútra zapínanie na magnet, takže z nej určite nič nevytratím. Aj po vložení dokladov či iných vecí nestráca svoju eleganciu a krásu.

S jej rozmermi i vzhľadom som nadmieru spokojná. Zlatá farba nádherne ladí s touto zelenou kabelkou a teda na kabelke nenastáva žiadny rušivý moment.



 Náušnice snow
Spomínala som aj, že sa na stránke nájdu aj rôzne tematické veci, ako sú napríklad aj tieto náušnice. A keďže prichádza zima a chcela som byť aj ja troška tematická, neváhala som nad nimi ani chvíľku.

Vlastnosti
Rozmery: 0,8 x 0,6 cm
Hmožnosť: 1g

Osobná skúsenosť
Tieto náušnice sa mi páčia a oslovili ma vďaka tomu, že je na nich aj sob. Milujem tieto "vianočné" zvieratá, ako je pinguin, sob či ľadový medveď a už dlho som túžila po náušniciach so sobíkom. Nejak sa mi však doteraz nepodarilo zohnať také náušnice, ktoré by boli so sobíkom, oslovili by ma a zároveň by boli za rozumnú cenu.
Tentokrát som však niečo také našla a som naozaj veľmi šťastná, že som ich kúpila. Sobík je malý, rozkošný a veľmi pohodlne sa zapína. Vločka je taktiež veľmi pekná. Má pekné tvarovanie aj štýl. Tieto náušnice sú puzetkové, takže sú veľmi malé a decentné. Určite s nimi nič nepokazíte.


Náramok z kamienkov

Pre tých, ktorý sa s týmto kameňom ešte nestrestli, alebo ho nevedia identigikovať, ide o minerál s názvom ruženín. Ako každý minerál, aj tento má nejaké tie svoje účinky. Ruženín sa používa na ochranu, proti depresií, pri citovom chlade a hľadaní pravej lásky. Taktiež pomáha aj pri chorobách, ako sú napríklad ochorenie krvi či problémy so srdcom.

Vlastnosti
Materiál: minerál (ruženín)
Dĺžka: 20 cm
Veľkosť: nastaviteľná

Osobná skúsenosť
Náramok je veľmi pekný, elegantný a jemný. Veľmi sa mi páči, že má dva rady, ktoré sú v strede prekrížené, čo dodáva náramku eleganciu a šmrnc.
Priznám sa, že v tejto oblasti minerálov a šperkov z nich sa pomerne vyznám a takýto náramk som ešte nevidela. Veľmi ma oslovil a keďže je ruženín jeden z mojich najobľúbenejších kameňov kvôli jeho účinkom, nevedela som mu odolať.


Menovky: ,