Peňaženka v tvare tigra

Ak máte radi mačky alebo mačkovité šelmy, určite vás poteší táto malá a predsa rozkošná peňaženka v tvare mačacej hlavy





Materiál: polyester
Dĺžka: 10 cm
Výška: 9 cm
Šírka: 1 cm
Balenie obsahuje jednu peňaženku.

Pri objednávke som mala na výber z rôznych mačičiek: biela, kapučínová, sivá, hnedá a tmavo sivá + tigra a leva. Naozaj veľmi ma prekvapilo a potešilo, že mali v ponuke aj peňaženku tigra, ktorá sa mi zo všetkých páčula najviac, preto som neváhala ani chvíľku a okamžite som po nej siahla. Túto peňaženku som pozerala už po viacerých obchodoch (či už kamenných alebo internetových) ale zakaždým mali buď psov, mačky alebo leva. Ja mám však najradšej tigra a tak som po ňom okamžite musela siahnuť. A som naozaj rada :) 


Peňaženka mi prišla pomerne rýchlo. Po rozbalení som bola naozaj veľmi milo prekvapená, nakoľko je naozaj veľmi zlatá. Cena 2,99€ za túto peňaženku je naozaj veľmi prijateľná, a to hlavne preto, že som ju videla u nás v kamennom obchode za 7,99€ (takže som ušetrila 5€).

Nevýhodou tejto peňaženky je však veľkosť. Táto peňaženka je vhodná maximálne tak na rýchle zbehnutie do obchodu, kedy si nechcete so sebou zobrať veľkú peňaženku. Nakoľko je peňaženka na jeden zips a všetko sa hádže do jedného vrecka, ani toto nie je ideálne riešenie pri hľadaní peňazí.
V každom prípade je vhodná na nosenie do obchodu na malý nákup, či na diskotéku, kedy sa človek bojí si zo sebou zobrať viac peňazí, aby ho neokradli. Ja ešte nosím túto peňaženku aj na rôzne posedenia s kamarátkami, kedy si taktiež nechcem zobrať veľký obnos peňazí a chcem, aby sa mi peňaženka zmestila do malej kabelky.


Výhody
Design
Uzatváranie na zips

Nevýhody
Veľmi malá peňaženka
Iba jeden priestor na peniaze


A čo vy. Páči sa vám takáto peňaženka?

Menovky: ,