Posledné predvianočné akcie na notino.sk

A ako posledné zľavy, ktoré som si pre vás pripravila s pomocou parfums.sk pre Vianocami, budú dúfam taktiež veľmi atraktívne.


Prvá akcia sa týka najmä krásnych vlasov a nechtov, ktoré by chcela mať každá žena.
Názov akcie: Zdravé vlasy a nechty so zľavou 10%!
Trvanie akcie: Akcia prebieha od 18.11.2015 do 13.12.2015
Zopár slov o akcií: Urobte niečo pre svoje vlasy a nechty! Vyskúšajte niektorú z našej ponuky ozdravovacích kúr na vlasy Donna HAIR alebo na nechty DonnaNAILS - teraz so zľavou 10 %. Akcia platí iba dva týždne alebo do vypredania, tak objednávajte ihneď!
Osobné hodnotenie: Priznám sa, že túto značku nepoznám. V každom prípade ozdravovacie kúry na vlasy mám naozaj veľmi rada a preto by som nemala problém zapojiť sa do tejto akcie. V každom prípade by som túto zľavu ja určite využila najmä na vlasy. Myslím si, že sú ale tieto prípravky naozaj veľmi prospešné, ak naozaj fungujú (neskúšala som ich, takže vám to neviem povedať) a ak pomôžu, tak určite treba ísť do toho.

Ďalšou akciou, ktorá vás dúfam taktiež zaujme a možno aj zláka k objednávke sa týka značky Parlux.

Názov akcie: Najlepší darček roka!
Dokedy akcia trvá? Akcia prebieha od 24.11.2015 do vypredania zásob.
Zopár slov o akcií: Pozor – skvelá akcia! K nákupu fénu Parlux 385 dostanete ZADARMO difuzér. Ale len do vypredania zásob, tak sa poponáhľajte.
Osobné hodnotenie: Z tejto značky ešte nemám žiadny výrobok, takže sa mi veľmi ťažko hodnotí. V každom prípade ja osobne ak siahnem po féne, obvykle použijem už aj difuzér. Moje vlasy sú po použití difuzéra oveľa krajšie a podľa mňa sú neodolateľné. Žiaľ, fén a všeobecne difuzér používam najmä ak idem von, alebo ak je jar a s mokrými vlasmi by som si nebola istá, či môžem vybehnúť. U mňa ak fén, tak určite s difuzérom. Ak si však nie ste istí, či je táto značka dobrá, alebo či sa oplatí využiť túto akciu, určite nájdete množstvo recenzií na internete, vďaka ktorým budete mať možnosť správne sa rozhodnúť.

A čo vy? Máte doma značku Parlux? Poprípade, máte doma difuzér a používate ho?

V tomto článku už poslednou akciou je akcia na spríjemnenie si domova a zlepšenie vianočnej atmosféry.
Názov akcie: Nech váš domov rozvonia!
Dokedy trvá akcia Akcia prebieha od 27.11.2015 do vypredania zásob.
Zopár slov o akcií: Vianoce sa blížia a nastal čas navodiť si doma predvianočnú pohodu. Kúpte si akékoľvek dve sviečky Glade a tretiu sviečku od nás dostanete ako darček ZADARMO.
Osobné hodnotenie: Vianoce bez sviečok si ani nedokážem predstaviť. Moja mamina miluje zapálené sviečky a tak každý rok a každý December máme v byte pozapaľované sviečky v niekoľkých izbách. Je to veľmi pekné, milé, romantické a najmä to dodá príjemnú atmosféru domova. Čo sa týka samotných sviečok Glade, mala som možnosť vyskúšať jednu z ich sviečok a bola som naozaj unesená. Veľmi dlho horia, príjemne voňajú, dodávané sú v krásnej sklenenej nádobke a určite sú vhodné aj ako darček, napríklad na meniny, narodeniny alebo taký menší darček na Vianoce.

A čo vy, ako sa vám páčia tieto predvianočné akcie? 

Menovky: ,