Pretože bezpečnosť je dôležitá

Chodíte po tme sami domov alebo uličkách, v ktorých sa necítite bezpečne? Správy nám dokazujú, že je vo svete veľa zla a naša bezpečnosť je neustále ohrozená. Nemôžme vedieť, čo na  nás za bránami nášho domu číha a nie to ešte v noci, kedy človek nevidí a tak dobre. Nemôžme však celý život žiť iba doma. Ľudia musia chodiť do školy, do práce, na nákupy ale taktiež potrebujú spoločnosť s ktorou sa nikde inde nezoznámime ako vonku.
Práve to bol dôvod, prečo som si zaobstarala praktický osobný alarm a kaserhgh shopu


Osobný alarm


Osobný alarm sa používa veľmi jednoducho a vďaka jeho rozmerom si ho pokojne môžete zavesiť napríklad aj na kľúče. A keďže má nenápadný design, pripomínajúci veľký USB kľúč, nikto si ho nevšimne a tí, ktorým je takáto, podľa mňa nevyhnutá, ochrana dôležitá sa s vás nebudú smiať.
Pridať popis

Základné vlastnosti
Hlasitosť: 110dB
Dosah: cca 91m

Tento osobný alarm môžete využiť kedykoľvek, kedy vás má človek chuť prepadnúť. Alarm sa aktivuje vytrhnutí poistky a rozhúka sa na celé okolie. Alarm obsahuje duálnu sirénu, ktorá vyvinie zvuk až 110 dB. Tento zvuk je počuteľný až na neuveriteľných cca 91m. Vďaka hlasnému zvuku spoľahlivo upútate pozornosť okolia a útočníka spoľahlivo odradíte.


Tento alarm je vhodný pre študentov, seniorov, mamičky ale aj kohokoľvek iného, kto chce získať pocit bezpečnosti

Zhrnutie
+ Dosah až 91 m
+ vyvinie zvuk až 110dB
+ nenápadný design
+ jednoduché použitie

Obranný sprej v podobe rúžu

Obranný sprej alebo kaser je naozaj veľmi účinný v bežnom živote a to nie len na ľudí. Tento ochranný sprej je natoľko silný, že ho človek môže využiť i pri napadnutí zvieraťom, napr. psom.

Základné vlastnosti
Zásah: až 3m
Objem: 0,75 oz

Tento ochranný sprej je malý, nenápadný no zároveň veľmi účinný. Vďaka svojmu unikátnemu designu (rúž) ho žiadny človek neodhalí a vyzerá oveľa príjemnejšie ako obyčajné kasery. Zároveň má krásnu a ženskú ružovú farbu, čo absolútne odláka pozornosť od toho, že by mohlo ísť o niečo účinnejšie. 

Poznáte ten pocit, kedy by ste nejaký z týchto obranných pomôcok naozaj ocenili už len preto, aby ste sa cítili bezpečne, no na druhej strane by ste sa s ním cítili trápne? Ženy si dajú veľmi záležať na to, čo si o nich druhý myslia a s obyčajným kaserom by sa mohli cítiť naozaj trápne. V takomto prípade vás nikto nebude podozrievať, že v ruke máte niečo iné, ako obyčajný rúž s ktorým sa chcete skrášliť. 

Tento štipľavý sprej dokáže vyvolať okamžitý účinok v podobe slzenia očí, dezorientácie, pálenia celej tváre a pri priamom zasiahnutí očí je takmer nemožné oči opäť otvoriť po dobu 5-10 minút. Zároveň obsahuje farbivo, vďaka ktorému je možné páchateľa identifikovať ešte niekoľko hodín po napadnutí. Pod UV lampou ho je možné identifikovať až 48 hodín po napadnutí. Taktiež má zvýšenú vetroodolnosť a má úzky a presne smerovaný dostrek. 

Zhrnutie
+ náplň 23,7ml
+ ľahký
+ nenápadný
+ zvýšená vetruvzdornosť
+ presný dostrek
+ dosah až 3m
+ obsahuje farbivo
- jeden farebný variant

Menovky: ,