Sobík a vločka v jednom

Viete si predstaviť zimný čas bez vianočných symbolov ako sú vločky, soby, medvede a iné? Ja si to neviem predstaviť a preto som si konečne kúpila aj vianočné a zimné náušnice. V nedávnom článku ste si mohli prečítať o mojich vločkových náušniciach, no zároveň som si zakúpila cez Born Pretty Store ešte jedny náušnice, sobíka a vločku.

Vlastnosti
Materiál: striebro, zliatina
Veľkosť: 9 x 8 mm
V balíčku som našla: 1x vločku a 1x soba
Poštovné: ZADARMO

Osobná skúsenosť
Balíček mi prišiel cca o 4-5 týždňov a keďže bolo poštovné zadarmo, myslím si, že je celkom prijateľný čas. Náušnice stáli 0,99$, čo je 0,90€. Táto cena je podľa mňa veľmi prijateľná a zároveň je veľmi podobná ako iné malé náušnice puzetkového zapínania, avšak takéto náušnice som u nás v Šali ešte nevidela.

Ja osobne milujem soby, takže celú objednávku som robila najmä kvôli týmto náušniciam. Napriek tomu, že by bolo oveľa rozumnejšie tieto náušnice kupovať začiatkom novembra (aby stihli prísť do Vianoc), ja som ich objednávala koncom novembra a prišli mi až teraz.

Náušnice majú veľmi peknú farbu a keďže sú zo zliatiny, v prípade že sa vám zvyknú zapaľovať uši, určite by som si to dôkladne zvážila. Mne sa uši občas zapaľujú a keď som náušnice mala celý deň, troška ma začali svrbieť uši. Čo sa týka náušníc, trocha mi je ľúto, že je to takáto kombinácia dvoch rozdielnych obrázkov. Ja osobne mám radšej rovnaký obrázok na oboch náušniciach.

Náušnice však nie sú zlé, veľmi dobre sa zapínajú, nezošmykujú sa z ucha a objednávka cez tento e-shop bola taktiež veľmi pohodlná, cena veľmi prijateľný. Ak ste si inak všimli, že tieto náušničky už na mojom blogu boli, jedny sú mojej sestry a jedny moje.

A aby som nezabudla, Born Pretty Store mi ponúklo 10% zľavu pre mojich fanúšikov. Preto ak vás niečo na tejto stránke oslovilo, určite nezabudnite zadať pri objednávké zľavový kód

NWPT10

Konkrétne tieto náušnice po zľave stoja už len 0,81€

Menovky: , ,