Stojan na náušnice

Už dlhšie som rozmýšľala nad kúpou stojana na náušnice, avšak nikdy som nevedela nájsť nejaký, čo by sa mi páčil, alebo bol na môj vkus príliš drahý. Tentokrát som však našla spojenie jednoduchosti s prijateľnou cenou, ktorá u mňa jednoznačne vyhrala.

Vlastnosti
Materiál: plast
Veľkosť: 18,5 cm x 14,5 cm
Balíček obsahuje jeden stojan v čiernej farbe
Poštovné: ZADARMO

Osobná skúsenosť
Balíček mi prišiel cca o 4-5 týždňov a keďže bolo poštovné zadarmo, myslím si, že je to celkom prijateľný čas. Stojan na náušnice stál 6,65$, čo je 6,06€. Táto cena je podľa mňa veľmi prijateľná, nakoľko má stojan 2 rady na náušnice a spodná priečka je vhodná napríklad na prstene, náramky alebo laky na nechty.

Najprv som si tento stojan musela poskladať, čo nebolo až také obtiažne a celkom ma to aj bavilo. Čo sa týka samotného stojana, môžem si dať na ne viac ako 20 párov náušníc, ale všetko záleží len od vkusu. Niekto uprednostňuje vynechať nejaké to miesto medzi ďalším párom náušníc, iný do neho naopak dajú čo sa len zmestí aj za cenu toho, že to nebude vyzerať až tak esteticky. Ja som nejaký ten stred. Moje obľúbené náušnice, ktoré najviac nosím som schopná tam natlačiť hocijak, a ďalej pokračujem podľa vkusu. 

Spodnú časť ešte neviem úplne, na čo použijem. Zatiaľ som tam dala moje najobľúbenejšie prstene, avšak možno tam časom dám radšej laky na nechty alebo niečo iné, nad tým som zatiaľ veľmi nerozmýšľala, keďže som si stojan kúpila najmä kvôli náušniciam, ktoré už nemám kam dávať a ak ich mám len tak niekde pohodené, skôr či neskôr sa mi stratia.


10% zľava

A aby som nezabudla, Born Pretty Store mi ponúklo 10% zľavu pre mojich fanúšikov. Preto ak vás niečo na tejto stránke oslovilo, určite nezabudnite zadať pri objednávké zľavový kód

NWPT10

Konkrétne tieto náušnice po zľave stoja už len 6,06€ - 0,60 = 5,46€

Menovky: ,