Tip na darček pre ženy

Každá žena je iná a každá miluje iné veci. Jednou vecou však s určitosťou nepohrdne, a tou je kozmetika. Kozmetiku používame každý deň. Či už ide o antiperspirant, tekuté poprípade tuhé mydlo, sprchovací gél alebo čokoľvek iné. Ani si neuvedomujeme, koľko kozmetiky používame za deň a koľko peňazí na ňu minieme. Preto je kozmetika veľmi praktický a pekný darček aj k Vianociam. Tu sa však treba zamyslieť, či chceme dať žene sadu, ktorá bude obsahovať toaletnú vodu poprípade parfum alebo nejakú dekoratívnu kozmetiku, poprípade sprchový gél.
Sprchovacími gélmi a podobnými setmi nikdy nič nemôžeme pokaziť. Tieto prípravky používa každý z nás denno-denne a teda je to taký set, ktorý určite bude vhodný a bude využitý.
Ďalej tu máme dekoratívnu kozmetiku. Tu si treba všimnúť, či sa obdarovaná osoba maľuje a ak áno, tak čím. Ak používa lesk na pery a ešte nikdy sme u nej nevideli rúž, asi by bolo zbytočné kupovať sadu obsahujúcu rúž, pričom ho s najväčšou pravdepodobnosťou ani nevyužije. V tomto prípade sa muži ale veľmi často nevyznajú, a preto takéto sady kupujú najmä ženy, ktoré už vedia ako a čo treba kúpiť, čomu by sa potešili, čo je pre ich kamarátku, maminu, sesternicu či kolegyňu najvhodnejšie.
Ako posledné a najťažšie na vyberanie je set s toaletnou vodou poprípade parfumom. Vybranie takejto sady je najťažšie najmä to, že sa nemusíme trafiť do obľúbenej vône, poprípade tónu V takomto prípade odporúčam naštudovať jej parfumy, ktoré sa jej páčia, poprípade zobrať ten, na ktorý kedysi povedala, že jej pekne vonia alebo sme si 100% istý, že sa jej bude páčiť. Napríklad, ak má všetky vône iba sladké, pravdepodobne sa ďalšej sladkej poteší. Určite však nemôžeme kupovať takúto kazetu len preto, že má dobrú cenu, ale hlavne preto, aby sa vôňou páčila obdarovanej osobe.

Mojim prvým typom na darček je Katy Perry Killer Queendarčeková sada
Táto darčeková sada obsahuje:
parfémovanú vodu 100 ml
parfémovanú vodu 10 ml
telové mlieko 75 ml
sprchový gél 75 ml.

Ako si môžete všimnúť, táto sada je v podstate kombináciou prvého typu sád (so sprchovacím gélom) a tretieho typu sady (s parfumovanou vodou).
Mne osobne sa táto sada veľmi páči. Má jemný sladký nádych a navyše je od Katy Perry, ktorú mám veľmi rada. Sada má taktiež veľmi prijateľnú cenu a určite poteší ženy, ktoré milujú sladké vône.

Typom číslo 2 je u mňa Oriflame Love Nature
Táto sada obsahuje:
revitalizačný umívací gél Love Nature Rasberry 150 ml
Revitalizačný pleťový peeling Love Nature Rasberry 50 ml
Revitalizačný pleťový krém Love Nature Rasberry 50 ml
Táto sada patrí do prvej skupiny (sada na bežné použitie), má veľmi peknú vôňu a nakoľko som tieto produkty už mala možnosť používať, určite ju odporúčam.

Ako posledné som si pre vás prichystala typ na dekoratívnu kozmetiku.
Clinique Lalu DK

Táto sada obsahuje:
Hydratačný krém-gél Moisture Surge 15 ml
Hydratačná emulzia pre suchú, veľmi suchú a zmiešanú pleť Dramatically Different Moisturizing Lotion 30 ml
Riasenka High Impact 01 Black 3,5 ml
Paleta očných tieňov a tvárenka 04 Pink Blush, očné tiene 16 day Into Date, 14 Strawberry Fudge
Rúž a lesk v jednom Different Lipstick 33
Long Last Glosswear 12
2x kozmetická taštička


Ako si môžete všimnúť, sada toho obsahuje naozaj dosť, je tu z každého rožka troška a zároveň sa ňou nedá nič pokaziť. Obsahuje riasenku, rúž aj lesk a zopár tieňov s praktickou kozmetickou taštičkou, čo je podľa mňa veľký plus.

Menovky: ,