Tip na vianočné darčeky pre mužov

Ako posledný vianočný tip som si pre vás pripravila darček pre mužov, ktorý bol inšpirovaný nie len samotným mužom, ale aj mnou a aj možnosťou dodania do Vianoc. Ako obvykle, aj teraz som siahla po kozetických sadách, ktoré by stihli prísť do Vianoc (v prípade, ž vás nejaká osloví).
U mňa, hlavným číslom jedna je JamesBond 007
Asi pred rokom som túto vôňu kúpila môjmu kamarátovi, pretože ma neuveriteľne oslovila a nevedela som, čo mu kúpiť. Nesmierne mu sadla a idem sa roztopiť, keď ju použije. Zároveň je to James Bond, ktorého má rád asi každý muž a zároveň by chcel byť aspoň na pár minút v jeho koži. Silný, odvážny, krásny, svalnatý muž, ktorý vie čo chce a ženy z neho idú do kolien. Je to jedinečný herec a naozaj veľmi populárny film, ktorý nestráca svoju hodnotu ani po niekoľkých rokoch. Pre mňa je to TOP.
Táto sada obsahuje:
Toaletnú vodu 50ml
Sprchový gél 150 ml

Táto sada ma oslovila nie len tým, že obsahuje dve veci, ktoré muž určite využije, ale aj svojim samotným obalom a motívom. James Bonda mám naozaj veľmi rada a myslím si, že aj muži. Dôkazom toho je aj môj kamarát, ktorého sada nesmierne potešila a veľmi rád ju používa najmä na rôzne výnimočné príležitosti.

Ďalšou inšpiráciou pre mužov je Weleda kozmetická sada
So značkou Weleda som sa mala možnosť stretnúť osobne a navyše som mala možnosť počuť zopár slov o samotnej firme, výrobe produktov ale aj samotnom spracovaní. Túto značku som si obľúbila najmä preto, že nie je testovaná na zvieratách a väčšina z výrobkov má na sebe BIO certifikát.

Tento set obsahuje:
Hydratačný
Krém pre mužov 30 ml
Sprchový gél pre mužov 200 ml
Tieto produkty som mala možnosť ovoňať. Krásna, energická, korenistá vôňa, ktorá dodá energiu každému mužovi a zároveň ženy osloví vôňou mužnosti. Sprchovať sa potrebuje každý muž, takže so sprchovacím gélom sa nedá čo pokaziť a hydratačný krém určite ocenia najmä v tomto zimnom období, kedy napriek svojim mohutným telám dáva počasie aj im zabrať.

Ako posledný set som si pre vás vybrala MenExpert Hydra Energetic
Táto sada je podľa mňa jedna z najpraktickejších sád pre mužov, ktoré som videla.
Sada obsahuje:
Voda po holení Men Expert Hydra Energetic Skin Purifier 100 ml
Šampón Elseve Arginine Resist X3 Men 250 ml
Vodu po holení používa takmer každý muž. Niektorý ju používajú preto, aby sa dokázali dohladla oholiť a po oholení sú tak jemný, že sme z nich namäkko, alebo len na úpravu svojej brady, kedy pomalšie míňajú túto vodu. Voda má veľmi príjemnú no zároveň výraznú vôňu, ktorá po otvorení prevonia celý byt (keď muž použije túto vodu po holení, určite to budete cítiť už od dverí J ). Šampón na vlasy patrí taktiež k jednej z vecí, ktoré používajú tak muž, ako aj ženy. Šampóny pre mužov sú určite pre mužov oveľa lepšie, minimálne preto, ž budú voňať ako muži a nie ako kvety či jahody.


Čo hovoríte na takéto kozmetické sady? Ocenil by ich váš partner či otec? 

Menovky: ,