Bourjois Healthy make-up

Keďže make-up používam veľmi často a veľmi rýchlo sa mi míňa, tentokrát som sa rozhodla siahnuť po novom make-upe, ktorý ma veľmi oslovil. Konkrétne sa jedná o BourjoisHelathy make-up



Vlastnosti
Objem: 30 ml
Odtieň: Ja osobne som si zvolila odtieň 52, Vanille
Typ pleti: Pre všetky typy pleti
Konzistencia: Tekutý make-up

Nanášanie
Konzistencia tohto tónovacieho krému je veľmi dobrá, takže som s nanášaním nemala absolútne žiadny problém. Je tekutý, ale nie až príliš, takže kvalita konzistencie je dobrá.

Osobná skúsenosť
Nakoľko mi make-up už pomaly dochádza a mala som možnosť vybrať si nový make-up, rozhodla som sa siahnuť po jednom make-upe, ktorý ma už dlhšie lákal. K tomu, aby som si ho zakúpila boli aj pozitívne reakcie na notino.sk

Ja osobne mám s make-upmi naozaj veľmi veľký problém. Make-up č. 1 je na mňa troška bledší, avšak make-up č. 2 je na mňa tmavší a ako naschval, niečo medzi tým nie je. Navyše, každý make-up má iné číslovanie a o trocha tmavšiu či bledšiu farbu. Mne osobne zatiaľ farebne sadol iba jeden make-up, ktorý sa už nedá zohnať. Keď už „trafím“ do farby, nastáva ďalší problém. Cez leto, kedy sa opálim mi odtieň make-upu už nikdy nesedel. Takže som make-up nemohla používať. 

Samozrejme, mohla som si kúpiť nový make-up, no myslím si, že by to bolo na tie dva mesiace naozaj, ale naozaj zbytočné. No popravde, cez leto, kedy je veľké teplo sa nemám chuť „roztápať“ takže si kupujem len jeden a to na normálnu – neopálenú pleť.

Tento make-up mi naozaj veľmi sadol, čo ma prekvapilo. Č. 2 na mňa bolo také, akurát, takže som nevyzerala ako s maskou. Ja osobne som s týmto výsledkom spokojná, nakoľko mi veľmi pekne splynul s pleťou.

 Keď použijem tento make-up, moja pleť vyzerá živšie, jemne prekryje nedokonalosti mojej pleti a zľahka mi zakryje moje pehy a čo viac, vyzerá prirodzene.

Chcela by som poznamenať, že je to len make-up a väčšina žien k make-upu pridáva ešte aj púder. Ja osobne púdre veľmi nemusím a teda púder používam iba v prípade, keď idem na nejakú oslavu alebo na fotenie (napr. oznamko, preukaz). V každom prípade chcem povedať, že tento make-up vyzerá super aj bez púdru, čomu sa veľmi teším.

Ešte by som chcela poznamenať, že ak mám veľmi silné a červené pupáky na tvári, aj v tomto prípade veľmi pomôže. Vtedy ale zvyknem siahnuť aj po farebnej krycej tyčinke a na to si dám make-up. V takomto prípade som naozaj úplne spokojná.

Zhrnutie
Vôňa je jemná a príjemná. Konzistenciou je dosť tekutý a nakoľko milujem tekutejšie – pumpičkové make-upy, veľmi mi vyhovuje.

Tento make-up splnil moje očakávanie. Je za veľmi rozumnú cenu, pekne sa prispôsobil mojej pleti a aj keď som si kúpila č. 2, vyhovoval mi takmer dokonale. Je veľmi pekný i bez púdru a naozaj veľmi ma oslovil.

Hodnotenie
Za mňa si tento make-up s odtieňom Vanilla (č.2)  zaslúži 10/10, nakoľko som s ním nadmieru spokojná. Naozaj veľmi mi sadol.



V prípade, ak si chcete zaobstarať aj vy tento make-up, nájdete ho TU.

Menovky: , ,