December challenge - výsledok

V mesiaci december som si pre vás pripravila veľmi zaujímavý a netradičný challenge – zľavy a akcie.


Zopakujme si
V tomto challenge-i mi išlo o to, aby som našla tie najzaujímavejšie a najatraktívnejšie darčeky s čo najlepšou zľavou a akciou. Aby ste mohli nakúpiť vo veľmi dobrej cene a tak vám mohlo zostať aj na iné veci a možno aj na to, aby ste z ušetrených peňazí obdarovali samých seba.

Challenge sa skladal z 2 častí:
1.       Kozmetické zľavy a akcie (pretože kozmetika je ideálna pre mužov, ženy aj deti)
2.       Zľavy z iných sfér (bižutéria,....)
Jednoducho nájsť čo najlepšie zľavy z rôznych sfér, aby ste si mohli vyberať a našli darčeky naozaj pre každého člena rodiny ale aj známeho a kamaráta.

Začiatky
Tento challenge bol – povedala by som, časovo veľmi náročný. Hlavne na lajstrovanie po stránkach a hľadania tých naozaj atraktívnych akcií, kde sú naozaj veľmi zaujímavé ceny, ktoré oslovia nie len mňa, ale aj vás. Zároveň som sa chcela zamerať na všetkých – mužov i ženy bez ohľadu na váhu či vek.

Zhrešila som?
Myslím si, že som vám priniesla naozaj tie najzaujímavejšie zľavy, avšak v prípade, že vás neoslovili, tak som zrejme zhrešila.

Ako sa môj challenge vyvíjal?
Priznám sa, na hľadanie zliav som nemala každý deň čas a to hlavne v dôsledku chodenia do školy a pripravovania sa na skúšky. Preto som sa tomu venovala naozaj len vtedy, ak som si našla čas – avšak čas som sa snažila si nájsť čo najčastejšie.

Najprv som si pozrela a samozrejme aj spísala zľavy z notino.sk, pretože pre mňa sú tieto zľavy najatraktívnejšie a zároveň sa na tejto stránke dajú nájsť darčeky aj pre mužov – mydlá, gély, vody po holení, parfumy,.... Ale aj pre ženy – dekoratívna kozmetika, paletky, parfémy, kozmetika proti akné,...
Po tom, ako som všetky tieto zľavy spísala, som sa snažila nájsť ešte aspoň jednu stránku, ktorá by mala veľmi dobré zľavy a hlavne zaujímavé produkty. Ako ste si stihli všimnúť, na stránku som pridala ešte jednu, podľa mňa naozaj lákavú, zľavu a to % zľava na naozaj všetok tovar. Táto druhá stránka bola akoby doplnok k prvej, pretože obsiahla všetko to, čo kozmetika nedokázala a myslím si, že ste mali možnosť využiť naozaj veľmi lákavé zľavy a akcie. A možno ste ich aj využili.

„Chybičky krásy“
Na týchto zľavách a ani stránkach som nenašla žiadne chybičky krásy, takže som s výberom zliav naozaj spokojná. Jediné, čo som neodhadla bol čas, ktorý strávim za počítačom hľadaním tých najlepších a najatraktívnejších zliav.

Odporúčala by som tento challenge?
Určite by som tento challenge odporúčila každej blogerke, nakoľko som zrejme pomohla aspoň zopár ľuďom vybrať si ten správny darček a hlavne ušetriť. Mojich fanúšikov si veľmi vážim a preto som im chcela spraviť radosť zľavami a hlavne ušetriť ich čas hľadaním čo najlacnejších vecí.

Konečný výsledok
S popasovaním sa na tomto challenge-u som nadmieru spokojná. Podľa mňa challenge pomohol nejednému človeku nakúpiť si tovar s čo najväčšou zľavou a pomohol aj mne, pretože som si aj ja nakúpila zopár veľmi zaujímavých kúskov.
A čo vy, využili ste tieto zľavy?


Menovky: ,