Dlhé spoločenské šaty

Prichádza zima a s tým spojené rôzne plesy, zábavy či stužkové slávnosti. Práve to bol dôvod, prečo som siahla po jednoduchých a predsa krásnych spoločenských šatách od Vestire.


Vlastnosti
Dlhé šaty
Materál: šifón
Farba: červená, námornícka modrá, zelená
Veľkosť: XS, S, M, L, XL

Moja voľba
Mňa osobne najviac zaujali červené šaty. Preto som si objednala červené šaty o veľkosti XL
Prsia: 92 cm
Pás: 76 cm
Celková dĺžka: 139 cm

Vzhľad
Šaty sú veľmi ľahké, jednoduché a pritom krásne a povšimnuteľné.

Príležitosť
Šaty je možné nosiť na ľubovoľnú príležitosť, či už ide o nejaký ples, akciu alebo stužkovú slávnosť či miesto družičky.

Kombinovateľnosť
Šaty je možné kombinovať so striebornou, čiernou ale aj bielou či zlatou farbou.

Môj tip
Mne osobne sa tieto šaty najviac páčia s čiernymi lodičkami a čiernou kabelkou (pri striebornej či zlatej sa mi zdá, že by troška zanikli). Takto docielim, aby boli tieto šaty tým hlavným bodom obdivovania.
Čo sa týka šperkov, zvolila y som jemné strieborné šperky. Napr. lámané sklo swarovski

Osobná skúsenosť
Tieto šaty ma naozaj veľmi očarili. Sú jednoduché a predsa krásne. Veľmi sa mi páči, že majú jednoduchý strih, avšak malé detaily, ktoré sú dotiahnuté do detailov docielili nádherný a príjemný, nevynútený vzhľad.
Rozparok na šatách zvýrazní ženské nohy, ktoré by mala každá žena veľmi rada ukazovať. Je to veľmi pekné a zároveň stále decentné.
Dvojitý rukáv dodáva šatám šmrnc, eleganciu a nesmiernu zvodnosť.
Trocha hlbší výstrih by mohol byť jedinou prekážkou. K týmto šatám sa to ale nesmierne hodí a preto im ani toto nemôžem vytknúť.

Hodnotenie
Šaty sú naozaj veľmi jemné, krásne, elegantné a napriek tomu, že majú jednoduchý strih, určite upútajú pozornosť. Cena týchto šiat je viac ako prijateľná a preto je moje hodnotenie 10/10

Menovky: