Dočkala som sa :)

Ako ste si mohli všimnúť, prednedávnom som si kúpila 2 páry vianočných náušníc a stojan na náušnice zo stránky bornprettystore.com (recenziu môžete nájsť tu). A nakoľko sa mi objednávka naozaj veľmi páčila, takmer okamžite som si spravila aj druhú objednávku. Tentokrát to však neboli iba šperky, ale aj vlasové doplnky.


Náušnice lapač snov

Mojim prvým úlovkom zo stránky boli nádherné náušnice v podobe lapača snov. Tieto náušnice majú krásnu striebornú farbu a pre tých, ktorí milujú ezoteriku alebo aspoň lapače snov sú ako stvorené.

Vlastnosti
Materiál: zliatina
Farba: strieborná

Náušnice sa veľmi ľahko aplikujú. Nakoľko sú to visiace náušnice, veľmi dobre vyzerajú a pri chôdzi sa pierka zľahka kolísajú. Hlavnou časťou je "sieť" v tvare kvetinky, čo vyzerá veľmi žensky a nežne. Na druhej strane sú tu dlhé pierka, čo navodzuje indiánsky a zľahka ezoterický vzhľad. Jediné čoho sa bojím, že po čase zhrdzavejú. Inak sú fakr úžasné.




Náhrdelník pre pár

Už dlhšie sa mi veľmi páčili takéto partnerské náhrdelníky, náramky či prstene. Nevedela som však, ktorý vybrať a keď som uvidela tento, za naozaj veľmi prijateľnú farbu a ešte v obľúbenej farbe (biela a modrá), nevedela som mu odolať.

Vlastnosti 
Materiál: zliatina + lano
Farba: 3 varianty ( čierna + strieborná, strieborná + modrá, strieborná + strieborná)

Je veľmi pekný a najkrajšie na ňom je to,  že sa dá veľmi ľahko a pohodlne rozdeliť. Jediný problém, ktorý v ňom vidím je ten, že si musí byť žena 100% istá, že bude jej partner ochotný nosiť na krku takýto prívesok. Ďalšiu nevýhodu vidím v tom, že môže časom zhrdzavieť, avšak má zato naozaj veľmi prijateľnú cenu a ak sa v ňom človek nebude kúpať, určite veľmi dlho vydrží.


Orchidea do vlasov

Veľmi rada (najmä cez leto), nosím vo vlasoch rôzne umelé kvety. Mimo toho, že sa mi to veľmi páči, vlasy mi nezavadzajú v očiach a dá sa takáto malá ozdoba zladiť prakticky zo všetkým. Vyzerá to veľmi jemne a romanticky, čo  mám naozaj veľmi rada. 

Vlastnosti
Materiál: tkanina
Farba: 5 variant (biela, modrá, ružová, fialová, žltá)

Ja osobne som sa rozhodla pre bielu orchideu, ktorá sa dá zladiť s hocijakou farbou. Nakoľko sa zapína na sponku, veľmi ľahko sa vkladá do vlasov a veľmi dobre v nich drží (a nie len pár minút). Ďalšou veľkou výhodou je jej veľkosť, nakoľko nie je ani veľká ale ani malá, takže je veľmi dobre viditeľná.


Čistič na kefu

Poslednú vec, ktorú som si tentokrát objednala bola malá kefka, ktorá pomôže pri čistení kefy na vlasy. Ja osobne som na to vyslovene alergická. Nakoľko používame jednu kefu všetky ženy v rodine, veľmi rýchlo sa na kefu (v mojom prípade Tangle Teezer) zachytia vlasy a niektoré už neviem spomedzi zúbkov vybrať. Veľmi mi to vadí, pretože to vyzerá naozaj veľmi nevkusne a ak už niečo robím (čistím kefu), tak to robím poriadne. 

Vlastnosti
Materiál: kov, plast
Farba: náhodná

Nakoľko mi pri tejto vecičke vôbec nezáležalo na farbe ale na funkčnosti, bola som naozaj veľmi spokojná, že mi prišla v takej farbe, akej mi prišla. Kefu naozaj veľmi dobre vyčístí a to aj v prípade, že ide o Tangle Teezer alebo akúkoľvek inú kefu (skúšala som to aj na našej starej kefe). Možno by som však ocenila o čosi dlhšiu rúčku na uchytenie, aby sa s tým narábalo lepšie. Avšak aj v takomto prevedení je to nezastupiteľná vecička. A ako si kefu čistíte vy?

10% zľava

A aby som nezabudla, Born Pretty Store mi ponúklo 10% zľavu pre mojich fanúšikov. Preto ak vás niečo na tejto stránke oslovilo, určite nezabudnite zadať pri objednávké zľavový kód

NWPT10

Menovky: , ,