Január challenge

Opäť tú máme nový mesiac (dokonca aj v novom roku) a s ním prichádza aj nový challenge. Keďže sme prišli do nového roku, rozhodla som sa tentokrát siahnuť aj ja po niečom novom, čo som doposiaľ ešte nemala.


O čom je tento challenge?
V tomto mesiaci som sa rozhodla vyskúšať nejaký produkt, ktorý som doposiaľ ešte nevyskúšala. Prvým, pre mňa naozaj veľmi lákavým aj keď detským produktom je leskna pery s trblietkami Minnie, ktorý ma naozaj veľmi zaujal. Druhým produktom je bezoplachováregeneračná starostlivos v spreji.

Prečo som si vybrala práve tento challenge?
Na nový rok som sa rozhodla vyskúšať niečo nové a keďže mám neuveriteľne rada kozmeriku, zdalo sa mi, že je toto tá najideálnejšia cesta, nakoľko som už dlhšie chcela vyskúšať niečo nové, avšak nerada experimentujem.

Značku Lip Smack som už poznala, nakoľko som od nich mala balzam na pery Coca-Cola. Tento balzam na pery som si veľmi obľúbila, nakoľko naozaj voňal ako Coca-Cola (aj keď tak nechutil). Rozprávku Mickey Mouse som mala veľmi rada ako malá a táto láska k tejto rozprávke mi zostala aj dodnes. Preto som si z rady Lip Smack vybrala práve Minnie. Nakoľko však momentálne mám už balzam na pery a nechcela som si kupovať ďalší balzam, rozhodla som sa pre trblietavý lesk na pery. Navyše lesky na pery mám nesmierne rada, takže som sa veľmi potešila, že z Minnie vyrobili aj lesk.

Bezoplachová starostlivosť v spreji je pre mňa nevyhnutnou súčasťou. Nepoužívala som však ešte značku Bione Cosmetics, takže ma veľmi zaujíma, aká bude táto bezoplachová starostlivosť. Navyše, vôňu levandule mám naozaj veľmi rada a zaujímalo ma, ako bude voňať levanduľový olej. Všimla som si, že sa tento sprej dá uzamknúť, takže ma to veľmi potešilo, lebo ho môžem odniesť prakticky kamkoľvek, aj keď budeme chodiť pozerať rodinu. A ako bonus, veľmi ma zaujalo, že je samotný sprej v ľahko fialovej farbe.


Menovky: , ,