Januárové akcie na notino.sk I

Opäť tu máme nový mesiac a s ním spojené aj moje obľúbené zľavy a akcie na notino.sk
Tieto zľavy ma neomrzeli ani v roku 2016 a preto som sa rozhodla opäť vám priniesť a oboznámiť vás s ich zľavami.
 ...
Ako prvé tu máme zľavu, ktorá zaujme ľudí, ktorých láka zakúpenie si Oral-B
Názov akcie: 100 dní garabcie vrátenia peňazí
Trvanie akcie: Akcia prebieha od 04.09.2015 do 30.06.2016
Niečo o akcií: Ak zakúpite vybrané výrobky značky Oral-B v období od 1. 7. 2015 do 30. 6. 2016, máte možnosť ich do 100 dní od dátumu zakúpenia vrátiť so zárukou vrátenia peňazí. Na akú adresu produkty vracať, na aké výrobky sa akcia vzťahuje a ďalšie potrebné informácie k tejto akcii nájdete TU.
Osobná skúsenosť: Nakoľko je táto súťaž aktuálna naozaj veľmi dlho, pozrela by som si ceny tovarov, ktoré ma oslovili. V každom prípade si myslím, že je to veľmi praktická akcia najmä pre tých, ktorý milujú túto značku. Ja som však nad kúpou Oral-B ešte neuvažovala.

...
Druhá akcia, ktorá by vás mohla zaujať sa týka nádherných vlasov.
Názov akcie: Najlepší darček roka!
Trvanie akcie: Akcia prebieha od 24.11.2015 do vypredania zásob.
Niečo o akcií: Pozor – skvelá akcia! K nákupu fénu Parlux 385 dostanete ZADARMO difuzér. Ale len do vypredania zásob, tak sa poponáhľajte.
Osobné hodnotenie: Značku Parlux nepoznám, avšak fén je podľa mňa naozaj veľmi praktická vec. Ja osobne si neviem predstaviť domácnosť, v ktorej by nebol fén a ak mám povedať pravdu, aj používam fén, takmer vždy použijem aj difuzér (neviem ale ako vy). V prípade, že máte aj vy radi difuzér a plánujete si kúpiť nejaký kvalitnejší fén, určite môžem túto akciu odporúčať. V každom prípade ale Parlux značku nepoznám, takže ak s ňou máte nejaké skúsenosti, dajte vedieť.


A čo vy? Objednávali ste si už niekedy niečo z tejto stránky? Zaujala vás nejaká z akcií?

Menovky: ,