Januárové akcie na notino.sk II

Ak poznáte stránku notino.sk tak určite viete, že akcií je u nich neúrekom. Preto som iba s dvoma zľavami neskončila a rozhodla som sa uverejniť aj ďalšie zľavy, ktoré by vás mohli osloviť napríklad viac.

...
Ako prvú akciu vám predstavím tú, v ktorej môžete dostať darček zadarmo
Názov akcie: 2  + 1 zadarmo
Trvanie akcie: Akcia prebieha od 30.11.2015 do vypredania zásob.
Niečo o akcií: Objavte mimoriadne účinnú kozmetiku Clochee a získajte skvelý darček - k dvom zakúpeným produktom tejto značky dostanete micelárnu čistiacu vodu Clochee Simply Organic 250 ml zadarmo. Tak neváhajte.
Osobné hodnotenie: Značku Clochee mám naozaj veľmi rada. Nakoľko som sa s ňou stretla už veľakrát a mala som možnosť pred rokom používať aj micerálnu vodu, určite ju odporúčam. Napriek tomu, že sú produkty tejto značky čosi drahšie, je naozaj veľmi kvalitná a neviem si ju vynachváliť. Navyše máte možnosť zakúpiť si ľubovoľný produkt. Ja by som si určite vybrala cukrový peeling a micerálnu čistiacu vodu ku ktorým by som zadarmo dostala ďalšiu čistiacu vodu.
 ...
Ďalšou v poradí už štvrtou akciou v tomto mesiaci sa týka pleti.
Názov: Nová energia pre vašu pleť!
Trvanie akcie: Akcia prebieha od 02.12.2015 do vypredania zásob.
Niečo o akcií: Získajte skvelú revitalizačnú plátennú masku s výťažkami z morských rias Missha ZADARMO! Stačí nakúpiť akékoľvek produkty Missha nad 19 EUR a maska je vaša!
Osobné hodnotenie: Neviem, či ste sa už s touto značkou stretli, pretože ja ju nepoznám. Značku Missha nepoznám a navyše som sa ani s týmito maskami nestretla. Na druhej strane milujem výrobky z morských rias alebo z bahna z mŕtveho mora a táto maska vyzerá super. Veľmi ma ale zo značky zaujala čistiaca hubka pre mastnú pleť, ktorá by sa mi naozaj zišla. Nakoľko však nepoznám túto značku, neviem túto akciu ohodnotiť.


Ktoré zľavy sa vám páčili viac? Tieto, alebo predchádzajúce?

Menovky: ,