Januárové akcie na notino.sk IV

Ako posledné akcie (zrejme), ktoré vám v mesiaci január predstavím sa budú týkať najmä relaxu, oddychu a pod. Nakoľko milujem relax (najmä po tréningu) alebo cez víkend, tieto akcie sa mi naozaj veľmi páčili a pre ľudí, ktorí milujú nádherné vône budú lákavé taktiež.

Prvá akcia sa bude zaujímať predovšetkým o naše telo
...
Názov akcie: Doprajte si relax!
Trvanie akcie: Akcia prebieha od 13.12.2015 do vypredania zásob.
Niečo o akcií: Kúpte si produkty značky Kneipp minimálne za 12 Eur a získajte skvelý darček - soľ do kúpeľa pre duševnú rovnováhu Kneipp Bath 60 g.
Osobné hodnotenie: Opäť sa stretávam zo značkou, ktorú ešte nepoznám. Nanešťastie, táto akcia nie je stvorená pre mňa. Aj keď milujem kúpeľ so soľou, vaňu už nemáme a teda by som si ju mohla nasypať maximálne tak do umývadla alebo sprchového kúta L V každom prípade dokážem oceniť soli do kúpeľa, keďže je to veľmi relaxačné a človek keď vylezie z vane má pocit, akoby sa vznášal a všetky problémy z neho opadli. Myslím si, že nákup za 12€ nie je až tak veľa, hlavne ak poznáte niekoho, kto má taktiež rád soli a možno mu kúpiť nejakú tú kozmetickú sadu. Mňa osobne z tejto značky zaujali sady, ktoré nie sú vôbec drahé. Zároveň táto značka neponúka iba soli do kúpeľa, ale aj oleje do kúpeľa či sprchové gély, peny do kúpeľa,..

A teraz prejdime do domácnosti
...
Názov akcie: Luxusná sviečka ZADARMO!
Trvanie akcie: Akcia prebieha od 20.12.2015 do vypredania zásob.
Niečo o akcií: Vyskúšajte skvelú francúzsku kozmetiku Nuxe a získajte k nákupu úžasný darček! Stačí nakúpiť nad 30 € a my vám k objednávke pribalíme luxusnú sviečku v hodnote 12 €. Pozor, akcia platí len do vypredania zásob.

Osobné hodnotenie: Nuxe je síce cenovo drahšia značka, no zároveň je veľmi kvalitná. Nakoľko sú produkty drahšie, stačí kúpiť 1-2 produkty a automaticky dostanete sviečku zadarmo. A keďže u nás doma v zimnom období milujeme sviečky, určite je to super najmä pre tých, ktorý si plánuju kúpiť niečo od Nuxe.

Menovky: ,