Môj nákup na notino.sk

Neodmysliteľnou súčasťou môjho života sa stali žuvačky. Žuvačky mám v školskej taške, kabelke, tréningovej taške ale aj doma. Jednoducho všade, kde sa pohnem. Nie že by som na nich bola závislá, ale naozaj veľmi som si ich obľúbila, hlavne ak potrebujem niečo rýchlo zjesť a nemám po ruke nič. Žalúdok mi to nachvíľku „oklame“, kým budem mať čas spraviť si niečo na jedenie. Zároveň osviežia dych a teda sú super doplnkom kabelky ak by som si chcela umyť zuby, no nemôžem. A hlavne, určite je to praktickejšie ako nosiť zubnú kefku a pastu v kabelke.



YotuelPharma B5 – žuvačky
Tieto  žuvačky majú bieliaci účinok. Napriek tomu, že som nezbadala, že by mi bielili zuby, majú naozaj veľmi dobrú chuť a taktiež dlho vydržia v ústach. Práve ich dlhá žuvateľnosť je vec, ktorá ma u nich naozaj veľmi potešila, keďže v dnešnej dobe sa čoraz častejšie stretávam so žuvačkami, ktoré stratia chuť po pár minútach. Taktiež mi po nich ostáva príjemný dych.

YotuelClassic – žuvačky s bieliacim účinkom
Podobne, ako Youtuel Pharma B5, aj pri týchto žuvačkách som si nejak nevšimla bieliaci účinok. Na oplátku ako pri predchádzajúcich, aj tieto majú veľmi dobrú chuť, dlhú žuvateľnosť a zostáva mi po nich svieži dych. Zdá sa mi však, že tieto Classic žuvačky majú jemnejšiu chuť a Pharma B5 žuvačky majú mentolovejšiu príchuť. Iný rozdiel medzi nimi som si však nevšimla.

RimmelHide The Blemish – korekčná tyčinka
Korekčná tyčinka patrí taktiež k produktom, bez ktorých si neviem predstaviť ráno. Napriek tomu, že ju nepoužívam každý deň, určite je dobré mať nejakú korekčnú tyčinku v skrinke, keby sa mi objavilo akné alebo iné nepekné fľaky a chcela by som ich veľmi ľahko a rýchlo zakryť. Konkrétne túto korekčnú tyčinku je možné kúpiť v 3 odtieňoch a ja som si vybrala odtieň Natural Beige. Zdala sa mi byť najprirodzenejšia a našťastie som farbou aj trafila. Pupáky a akné veľmi pekne prekryje a pri aplikácií spolu s podkladovou bázou a make-upom sú pupáky takmer neviditeľné. Taktiež ju používam ak som v nejakej partií začervenaná.

Ako bonus som k objednávke dostala vzorku MEDIBLANC Whitening 10ml – bieliaca zubná pasta.


Menovky: , ,