Môj nákup na notino.sk (1/10)

Na stránke parfums.sk veľmi rada nakupujem. Vždy sa tam nájdu naozaj veľmi dobré akcie a dokonca na tejto stránke nájdem nie len dostupné veci v kamenných obchodoch, ale aj kozmetiku z katalógov, ako napríklad Mary Key, Oriflame či Avon, ktorú mam taktiež veľmi rada. Tentokrát som si spravila naozaj veľkú objednávku v hodnote 105€, takže vám tu postupne budem pridávať veci, ktoré som si na stránke zakúpila. Nakoľko som si však kupovala veci (ktoré poznám a mám ich rada) aj vo väčšom počte, z tohto nákupu pridám dokopy 11 príspevkov. Verím, že vás tieto články budú taktiež zaujímať.

V prvom článku vám predstavím moje osvedčené výrobky a to dva dezodoranty a lak na vlasy.

RexonaWomen Skin Care – antiperspirant
Tento antiperspirant má nádhernú vôňu a veľmi rada ho používam najmä pri športe. Na oblečení nezanecháva škvrny a má naozaj veľmi pekný, ženský obal. Vydrží mi cca celý deň bez výraznejšej fyzickej námahy no pri tréningu ho používam raz za 3-4 hodiny. Napriek tomu, že nevydrží 48 hodín, som s ním veľmi spokojná.

RexonaWoman Invisible – antiperspirant
Ako si môžete všimnúť, v obchode je vykreslený ako biely antiperspirant, avšak časom sa u neho zmenil obal a teraz je bielo čierny. Aj tento má veľmi peknú vôňu a keďže rada vymieňam vône, hneď som si kúpila oba. Vlastnosti má veľmi podobné, ako Skin Care, avšak rozdielny je vzhľad a hlavne vôňa. Pri oboch sa mi páči, že sa dajú spreje zamknúť, takže sa nemusím báť, že sa mi v taške rozlejú (práve preto ich veľmi rada beriem aj na cesty).

NiveaMega Strong – Lak na vlasy
Tento lak na vlasy ste u mňa mohli vidieť aj prednedávnom, kedy som vám opisovala, že som s ním naozaj veľmi spokojná. Práve to bol dôvod, prečo som neváhala a hneď siahla aj po ďalšom balení. Páči sa mi, že vlasy nezlepuje, zanecháva ich prirodzené a vďaka jeho „mega strong“ efektu udrží tvar aj nepoddajným vlasom, s ktorými si každý lak nevie dať rady. Nakoľko mám aj ja nepoddajnú vlasy, veľmi ma potešilo, že som konečne našla lak na vlasy, ktorý mi sadol ako uliaty.


Menovky: ,