Môj nákup na notino.sk (3/10)

Určite poznáte sviatky, ktoré sa nezaobídu bez darčekov. Či už ide o Vianoce, narodeniny, meniny alebo nejaké výročia, darčeky sú neoddeliteľnou súčasťou a nie vždy je to s nimi také jednoduché. U mňa je január-február mesiacmi, v ktorom má jedna moja kamarátka narodeniny a môj kamarát meniny a preto som siahla hneď po dvoch darčekových sadách. Jedna mužská a druhá ženská.



MacadamiaOil Extract Exclusive
Moja kamarátka si túto značku nevie vynachváliť. U nej doma nenájdem žiadny iný šampón, ktorý nie je z tejto rady a keďže je kaderníčka, rozhodla som sa potešiť ju takouto kozmetickou sadou jej obľúbenej značky, ktorá je určená výhradne na vlasy.

Set obsahuje:
Vyživujúci šampón na vlasy Exclusive 100ml
Vyživujúci kondicionér 100 ml
Ošetrujúci olej na vlasy 30 ml

Ako som už spomínala, túto značku má naozaj veľmi rada, takže ju táto kozmetická sada nesmierne potešila. Aj keď používa z tejto značky iba šampón, veľmi sa potešila celej sade a po odskúšaní si ju nevedela vynachváliť. Preto som naozaj veľmi rada, že som ju nesmierne potešila touto sadou a ak máte niekoho, kto si dá záležať na svojich vlasoch, určite ho táto sada poteší.

Denim Originaldarčeková sada
Túto darčekovú sadu som vybrala pre môjho kamaráta. Veľmi ma oslovilo, že sa v ňom nachádzajú aj rukavice, ktorú sú vhodné na telefón. Môj kamarát využíva telefón naozaj neustále a keďže ešte cestuje, určite sa mu takéto rukavice, na ktoré reaguje aj samotný mobil. Tento set však neobsahuje len rukavice.

Sada obsahuje:
Vodu po holení 100 ml
Deodorant v spreji 150 ml
Rukavice na telefón


Môj kamarát bol z tohto setu nadšený. Veľmi sa mu páčila vôňa vody po holení a zhodou okolností jeho vody po holení bola už takmer na dne. Veľmi nerád si sám kupuje kozmetiku a preto bol o to radšej, že ju našiel v tomto balíčku spolu s deodorantom v spreji, čo má nesmierne rád (ak je v spreji). A čo sa týka rukavíc, nakoľko je naozaj zima, zišli sa mu a to že reagujú na telefón ho taktiež oslovilo.

Menovky: , ,