Moja malá výbava

Tentokrát som sa pri nákupe zaujímala najmä o doplnky, ktoré mi môžu pomôcť v domácnosti.

Obal na zubnú kefku

Tento obal síce budem používať iba na cesty, no zdá sa mi to ako veľmi praktická vecička do cestovnej tašky. Určite viete, aké sú citlivé štetinky zubnej kefky a nerada by som si kefku zničila. Doteraz som to riešila tak, že som si na cestu kúpila novú zubnú kefku. Ale načo mi po príchode domov boli dve naraz? Na nič. Vďaka tomuto obalu si nemusím kupovať novú zubnú kefku, ale postačí mi aj stará. Stačí si ju dať do obalu a som si istá, že sa jej štetinky nepoškodia. Puzdro sa zároveň veľmi ľahko otvára, no zároveň nie natoľko, aby sa samovoľne v batohu roztvorilo.

Veľmi sa mi tiež páči priesvitné puzdro. V prípade, že si chcete kúpiť napr. 4 puzdá pre celú rodinu, tak nemusíte každé jedno puzdro otvárať, aby ste našli tú svoju. Priesvitné puzdro zaručí, že svoju zubnú kefku rozoznáte aj bez otvorenia puzdra.
Ak vás tento obal oslovil, môžete ho nájsť na stránke doplnky4u.sk. Na stránke je možné toto puzdro zakúpiť v rôznych farbách

Podložka pod pohár

Veľmi zaujímavým oživením letných stolov je aj napríklad podložka pod poháre. Na internetovej stránke som našla naozaj veľmi zaujímavú podložku v štýle pomarača. Farby sú sýte a čo viac, vďaka nej nebudem mať kruhy na stole. 

Napriek tomu, že podložky pod pohár veľmi nevyužívam, na terase máme letný sklenený stôl a na sklenenom stole nemám rada kruhy od pohárov. Mimo toho, že sa sklenený stôl veľmi ľahko zašpiní ho aj veľmi nerada čistím. Preto som zvolila takúto variantu a pre mňa naozajstnú záchranu.


Nakoľko má podložka pod pohár design pomaranča, vyzerá naozaj veľmi letne a na stole ukáže naozaj dobre. Túto podložku môžete nájsť TU

Menovky: ,