Paula´s Choice

Ahojte baby. Prednedávnom mi prišla zásielka od Paula´s Choice. Napriek tomu, že som túto značku pred tým neskúšala, neváhala som ani chvíľku.


Prvá vzorka, ktorá mi z tejto stránky prišla bola podkladová báza. V tejto báze sa nachádzali až štyri odtiene. Mne osobne sadol druhý odtieň (a to som dosť biela). Mojej sestre zas sadol tretí odtieň. Napriek tomu, že to bola len vzorka, ktorá vydržala len naozaj pár použítí som si všimla, že sa veľmi dobre roztiera, vyzerá veľmi prirodzene, krásne kryje a dokonca super prekríva aj miesta, v ktorých je moja pleť mastná. Mne osobne táto podkladová báza naozaj sadla. Mne osobne táto báza veľmi sadla, škoda, že jej tam nebolo o čosi viac, pretože je to produkt, ktorý sa určite oplatí kúpiť.



Ďalším produktom, ktorý som našla v balíčku bolo antioxidačné sérum . Veľmi sa mi páči, že je toto sérum určené pre všetky typi pleti, takže ho môžu použiť aj dievčatá či ženy so zmiešanou pleťou. Veľmi ľahko sa rozotiera, rýchlo vsakuje do pokožky, zanecháva pleť sviežu a žiarivú. Povedala by som, že vôbec nevoňalo alebo naozaj minimálne. Táto vzorka mala vydržať  týždne, mne osobne vydržala 1,5 týždňa.



Ako predposlednu vzorku som v balíčku našla ochranný posilňujúci hydratačný komplex. Aj tento produkt je určený pre všetky typi pleti, takže som ho okamžite vyskúšala. Nakoľko je najmä pre vyhladenie vrások, túto maličkosť vám nemôžem ohodnotiť. Ďalšie vlastnosti ale áno. Veľmi pekne mi zjednotil tón pleti. Samozrejme, nebol dokonalý no keďže mám vždy bradu ružovejšiu, veľmi dobre mi tento komplex sadol. Na stránke som sa taktiež dočítala, že je vhodný aj namiesto očného krému. Musím sa priznať, že som o ňom pochybovala. Avšak dokázal mi pomôcť aj s kruhmi pod očami. Už po týždni som si všimla dosť výrazný rozdiel a to aj napriek tomu, že som nebola veľmi vyspatá v dôsledku neustálych zápočtov, opravných termínov, skúšok a do toho ešte aj Vianoce, Nový rok a teda o zhon som nemala núdzu. Veľmi sa mi páči, že mi ani pod očami nezostával mastný filter a vďaka aplikátoru sa veľmi dobre nanáša.

A ako posledným a mojim najčastejšie používaným prípravok stal prípravok na sčervenanú pleť. Opäť sa jednalo o kozmetický produkt, ktorý je určený pre všetky typy pleti. Pri predchádzajúcej vzorke ste si mohli všimnúť, že som písala, že posilňujúci komplex som používala aj na začervenanú bradu. Pomohol, no nie až tak, ako tento prípravok priamo na začervenanú pleť. Prípravok som používala najmä v záhyboch, teda okolo nosa či na spomínanej brade. Nie len že sa mi sčervenaná pleť začínala normálne sfarbovať, ale upchaté póry sa mi pouvoľňovali a prestali mi robiť neustály problém. Na týchto miestach mám aj často akné (aj keď menšie) a jeho objavovanie sa už pri samotnej vzorke začalo trocha obmedzovať. Ak máte problémy so začervenaním, určite odporúčam.

Menovky: ,